ZTE nubia Z50 serisinin çıkış tarihi belli oldu

ZTE nubia

ZTE nubia Z50 serisi akıllı telefonların tanıtılacağı tarih resmi olarak açılandı. nubia Z50, arka kamerasıyla iddialı olacak.

Çin merkezli telefon üreticisi ZTE, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Son olarak Axon serisinin yeni modellerini kullanıcılarla buluşturan ZTE, şimdi de nubia serisine yeni modeller eklemeye hazırlanıyor. Çin’in önde gelen sosyal medya ağı Weibo’dan bir paylaşımda bulunan ZTE, nubia Z50 serisinin 19 Aralık’ta tanıtılacağını duyurdu.

ZTE nubia Z50, 19 Aralık’ta Çin’de düzenlenecek bu etkinlikte tanıtıldıktan kısa süre sonra satışa sunulacak. ZTE tarafından paylaşılan bilgiler, nubia Z50 serisindeki telefonların, ya da en azından birinin kamerasıyla oldukça iddialı olacağını gösteriyor. Çünkü ZTE, telefonun ana lensinin 35mm’ye yakın bir performans sunacağını iddia ediyor.

ZTE nubia Z50

ZTE, 19 Aralık’ta tanıtılacak ZTE nubia Z50 ile birlikte nubia Z serisini yeniden canlandırmış olacak. Bildiğiniz gibi şirket 2019 yılında, satış ambargosunu çiğnediği için 1 milyar dolar ceza ödemek zorunda kalmış, bunun üzerine tüm yönetim kadrosunu değiştirmişti. 2019’da yaşanan bu değişimin ardından nubia Z serisinden sadece bir telefon çıktı. O da ZTE nubia Z40 Pro oldu. Bu yüzden yeni telefonun ne gibi özellikler sunacağı merak ediliyor. Şu anda telefonun teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak telefon hakkında merak edilen tüm bu detaylar, 19 Aralık’ta düzenlenecek etkinlikte telefonun resmi olarak tanıtılmasıyla birlikte cevap bulacak.

Xiaomi 13 ve 13 Pro tanıtıldı