ZTE Nubia ailesi 2 ay süreyle sadece Vodafone’da

nubia

Nubia marka akıllı telefon, tablet ve gözlüklere 2 ay süreyle sadece  Vodafone’un online alışveriş platformu Her Şey Yanımda’da sahip olunabilecek.

ZTE ile yapılan işbirliği kapsamında Vodafone Her Şey Yanımda üzerinden satışa sunulacak ürünler Nubia V40 Design, Red Magic 6R ve Red Magic 6 Lite akıllı telefonlar ile  3D Pad tablet ve Neovision Glass akıllı AR gözlüğü olacak.

Bu ürünlerden dünyanın ilk gözlük gerektirmeyen 3D ekranlı tableti Nubia Pad 3D, kullanıcıların çıplak gözle üç boyutlu görüntü deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Yüksek Çözünürlüklü Ses Kalitesi ve TÜV Rheinland sertifikalarını alan, dünyanın ilk akıllı AR gözlüğü Neovision Glass, 43 dereceye yayılan geniş bir görüş alanı sunuyor. Oyuncular için üretilen Red Magic 6 Lite ise 6.8 inçlik Full HD+ AMOLED ekranı ve Qualcomm Snapdragon 888 5G işlemcisi ile oyun deneyimini artırıyor.

nubia

Akıllı gözlük ve tablet için ön sipariş alınacak

 ZTE işbirliğiyle birlikte Her Şey Yanımda’da ilk kez ön sipariş uygulaması da hayata geçecek. Eylül ayında satışa sunulacak Nubia Neovision Glass akıllı AR gözlüğü için müşterilerin ön sipariş vererek ürüne %30 indirimli ve herkesten önce sahip olmaları sağlanacak. Tablet için ise ön siparişte Nubia V40 Design akıllı telefon hediye edilecek.

Farklı kategorilerde 4 milyonu aşkın ürün

Her Şey Yanımda’da Cep Telefonları, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Moda, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Kozmetik ve Kişisel Bakım, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Spor ve Outdoor, Anne-Bebek, Ev-Yaşam, Pet Shop, Medikal Ürünler ve Oto Aksesuar olmak üzere farklı kategorilerde 4 milyonu aşkın ürün sunuluyor.

Gotrax G Pro : 3 tekerli elektrikli scooter