ZTE’nin amiral gemisi nubia telefonlarında kameralar gelişiyor

ZTE nubia

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden ZTE, yeni çıkacak amiral gemisi nubia telefonlarında çok daha gelişmiş kameralar kullanacağını açıkladı.

Xiaomi ya da vivo kadar ön planda olmasa da ZTE de yıllardır Çin’in en önde gelen telefon üreticilerinden biri olarak akıllı telefon pazarında varlık gösteriyor. Akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam eden şirket, bir yandan telefon yelpazesini genişletirken, bir yandan da amiral gemisi akıllı telefonlarını daha da geliştirmek için önemli adımlar atıyor. Görünen o ki şirketin nubia markalı amiral gemisi telefonlarındaki bir sonraki kayda değer geliştirme de kamera konusunda yaşanacak.

ZTE’nin mobil departmanının başındaki isim olan Ni Fei, iki farklı telefon kamerasını (biri eski nubia’ya, diğeri yeni nubia’ya ait) yan yana gösteren bir görsel paylaşarak, amiral gemisi nubia telefonlarında kameraların kayda değer ölçüde gelişmek üzere olduğunu duyurdu. Görselde görünen her iki kamera da aynı boyutlarda (22.5 x 22 mm). Ancak yeni kameranın eskisine kıyasla çok daha geniş bir diyafram açıklığına sahip olduğu görülüyor.

zte kamera

ZTE kısa süre önce yeni bir nubia telefonu için bir tanıtım görseli yayınlamış, bu tanıtım görselindeki 35mm kamera dikkat çekmişti. Ayrıca bu kamerada “Ultra sensor” ibaresinin yer alması da dikkatlerden kaçmamıştı. Bu görsel yeni nubia telefonlarında da şirketin 35mm kameralarla yola devam edeceğini düşündürmüştü. Ancak görünen o ki şirket en azından amiral gemisi akıllı telefonlarında ciddi bir değişiklik yapacak ve farklı lenslere geçecek.

Tesla satışları rekor kırıyor