ZTE Nubia Z9 Piyasaya Sürüldü

ZTE Nubia Z9 1

Çinli telefon üreticisi ZTE’nin uzun süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden yeni amiral gemisi akıllı telefonu ZTE Nubia Z9 piyasaya sürüldü.

Özellikle Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda yoğun ilgiyle karşılanan düşük maliyetli telefonları sayesinde hızla yükselen ve dünyanın en büyük on telefon üreticisi arasına girmeyi başaran Çinli telefon üreticisi ZTE, üst düzey akıllı telefon kategorisinde de iddialı olmaya devam ediyor. Firmanın uzun süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden yeni amiral gemisi akıllı telefonu ZTE Nubia Z9, nihayet dün piyasaya sürüldü.

ZTE_Nubia_Z9 (1)

Dün Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenen dev etkinlikle resmi olarak tanıtılan ZTE Nubia Z9, neredeyse çerçevesiz ekranıyla dikkat çekmeyi başardı. Son dönemde sıkça tartışılan Snapdragon 810 yonga setini kullanan telefonun diğer donanımsal özellikleri arasında 1080p çözünürlükte 5.2 inç dokunmatik ekran, 16 megapiksel arka kamera, Sony sensöre sahip 8 megapiksel ön kamera ve 2,900 mAh batarya yer alıyor.

Üç farklı versiyonla satışa sunulacak olan ZTE Nubia Z9’un 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızaya sahip standart versiyonu 563 dolara, 4 GB RAM ve 62 GB dahili hafızaya sahip Elite versiyonu 644 dolara ve Exclusive versiyonu 725 dolara satışa sunulacak.

ZTE_Nubia_Z9 (2)

Google Patent Trollerine Karşı