Belle Delphine duş aldığı suyun hepsini sattı!

Belle Delphine

Gamer Belle Delphine, geçtiğimiz günlerde başlattığı duş aldığı suyu satma girişiminde başarılı oldu. B. Delphine tüm banyo suyunu satmayı başarmış!

Sosyal medyanın ilginç olaylara ev sahipliği yaptığına bir çok kez şahit olmuştuk. Bu sefer ise Instagram’da paylaştığı müstehcen fotoğraf ve videolar ile bilinen Gamer Belle Delphine ilginç bir olay ile gündeme geldi. Oyuncu kız, geçtiğimiz günlerde banyo yaptığı suyu satışa çıkarmayı planladığını açıklamıştı.

Nintendo Switch Lite tanıtıldı! İşte özellikleri!

Oyuncu kız, banyo yaptığı suyu küçük kavanozlara doldurup doldurup satmaya başlamıştı. Kısa süre içerisinde banyo suyunun tamamını satan kız, bu ilgi için çok teşekkür ediyor. Pazarlamasını müstehcen bir video ile yapan hatta porno sitesi Pornhub’ın bile yorum yaptığı bu gönderi, satışların hızlanmasında büyük rol üstlenmiş durumda.

Satışları çoşturan pazarlama videosunu ise aşağıda paylaşıyoruz. Bu videoyu özellikle de son bölümünü toplum içerisinde açmamanızı öneriyoruz 🙂

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

What was i going to do to top my pornhub stunt? well if you guessed selling my bath water youd be right!! ?? get your very own here… www.belledelphinestore.com

Belle 19 (@belle.delphine)’in paylaştığı bir gönderi ()

Sosyal medyanın bu denli ilginç şeylere ev sahipliği yapması artık normal olarak karşılanıyor. Bakalım önümüzdeki günlerde buna benzer +18 satışlara yenileri eklenecek mi?