Zenfone Max Pro M1 özellikleri sızdırıldı

Asus ZenFone Max Pro M1

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Asus, kısa süre önce yeni nesil ZenFone 5 serisini tanıtmıştı. Mobil Dünya Kongresi’nde gelen duyuru sonrası sessizliğini koruyan Tayvanlı üretici, şu aralar orta segmente hitap eden yeni bir cihaz üzerinde çalışıyor. Önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak olan ZenFone Max Pro M1, geçtiğimiz gün Evan Blass tarafından atılan bir tweetle ortaya çıktı. Böylece telefonun özellikleri de büyük oranda netlik kazanmış oldu.

Zenfone Max Pro M1, fiyatı ile ön plana çıkacak

Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Blass’a göre Zenfone Max Pro M1, gücünü Qualcomm destekli Snapdragon 636 yonga setinden alacak. Bu yonda seti 4GB RAM ile desteklenecek. Dahili depolama alanında ise 64GB ile 128GB’lık iki farklı versiyonun olacağı belirtiliyor.

Çift sim desteği de sunacak olan telefonun arka tarafında ise çift ana kamera ve parmak izi okuyucusu yer alacak. Zenfone Max Pro M1’in kamera bilgileri ise henüz netlik kazanmış değil.

Öte yandan telefonun saf Android ile çalışacağına dair söylentiler de mevcut. Bu da Zenfone Max Pro M1’in Android One kapsamında bir model olacağına işaret ediyor.

Elbette bu söylentilerin hiç birisinin şu an itibariyle kesinlik kazanmamış olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Muhtemelen Asus yeni orta segment modeline dair detayları önümüzdeki günlerde paylaşacaktır. Bekleyip göreceğiz.

Huawei, insan duygularını okuyabilen bir yapay zeka geliştiriyor