Uygun Fiyatlı Huawei Honor V10 Lanse Edildi!

v10

Çinli üreticinin bir süredir beklenen uygun fiyatlı Huawei Honor V10 modeli resmen tanıtıldı. Premium tasarım, yeni özelliklerle donatılmış bir telefon bizleri bekliyor.

2:1 (18:9) Oranlı Panel, Kirin İşlemci: Huawei Honor V10

Huawei’nin bir süredir beklenen telefonu Honor V10 nihayet bugün yapılan lansmanla tanıtıldı. Artan orta seviye rekabetine cevap vermek isteyen Çinli şirket, oldukça iddialı bir modelle karşımıza çıkıyor. Tasarımsal anlamında bir bakıma Mate 10 ailesinin izinden giden V10, içi kadar dışıyla da övgüyü hak eden bir telefon olmuş.

Kuşkusuz en çok dikkat çeken noktalardan bir tanesi de telefonun kullandığı işlemci. Yeni cihaz fiyatına rağmen Mate 10 serisinde kullanılan Kirin 970 işlemcisini kullanıyor. Belki de V10’un rakipleri karşısında elinin en güçlü olduğu nokta burası. Bunun dışında; 5.99 inç Full HD+ ekran, 64/128 GB depolama, 4/6 GB RAM, 3750 mAh pil, microSD kart desteği, 16 + 20 MP‘lik çift arka; 13 MP ön kamera gibi özellikler de telefona eşlik ediyor.

İlk aşamada Çin’de satışa çıkacak olan Honor V10, güncel kurla yaklaşık 410 dolarlık bir fiyata sahip. Açıklamalara göre 5 Aralık’ta telefonun gireceği pazarlar hakkında detaylı bilgiler duyurulacak.

YouTube Videoları artık WhatsApp İçinden Oynatılabilecek