Zam furyası giderek büyümeye devam ediyor!

Google Chrome gerçek zamanlı altyazılar PC ve Mac'e geldi!

Son dönemde döviz kurlarındaki artışla birlikte iğneden, ipliğe herşeye zam gelmeye başladı. Peki bu durum daha ne kadar devam edecek? İşte konunun detayları.

Zam furyası giderek büyümeye devam ediyor! Malum, Merkez Bankası tarafından alınan faiz kararlarının ardından döviz kurlarında büyük bir hareketlenme başlamıştı. Bu hareketlenme ile birlikte hem dolar, hem de Euro tarihi rekorlara imza attı.

Kurların hızlı bir şekilde artması, pek çok ürünün de zamlanmasına zemin hazırladı. Özellikle teknoloji sektöründeki pek çok ürünün fiyatı beklentilerin de üzerinde bir şekilde artış gösterdi.

Bilindiği üzere Kasım ayının indirimler ayı olması beklenir. En azından yıllardan beri aynı düzen devam ediyordu. Fakat bu yıl döviz kurlarındaki artışla birlikte Kasım ayı pek de indirimli bir ay olmadı.

Clubhouse, iOS'ta gerçek zamanlı altyazı özelliği sundu

Zam furyası giderek büyümeye devam ediyor!

Kasım ayında, akıllı telefonlardan, otomobillere, bilgisayarlardan, tabletlere kadar pek çok elektronik ürüne zam üzerine zam geldi.

Nitekim önümüzdeki süreçte bu zam furyasının devam etmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü Aralık ayında da Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararı alması muhtemel. Hal böyle olunca da elektronik ürünlerin fiyatı da artmaya devam edecektir.

Eğer şu sıralar bir telefon ya da tablet alma gibi bir niyetiniz varsa bunu çok fazla ertelememenizi tavsiye ederiz. Zira teknoloji tarafındaki fiyatların düşmesi bu saatten sonra çok da olası görünmüyor.

Yeni uzay şirketi sonunda başarılı oldu: Yeni bir dev doğuyor (Video)