Zachary Treitz Netflix İçin Duplass Brothers belgeselini yönetecek

Netflix

Duplass Brothers tarafından Netflix’te geliştirilmekte olan yeni bir belgesel hakkında ilk ayrıntılar ortaya çıktı.

Zachary Treitz Netflix İçin Duplass Brothers belgeselini yönetecek. Yeni belgesel , 2015’ten beri Netflix ile birden fazla projede çalışan Duplass Brothers Productions’tan (Jay ve Mark Duplass’a ait) gelecek .

Çift, Blue Jay , Take Me , Creep 2 , Duck Butter ve Outside In dahil olmak üzere (Netflix Orijinal markası olmasa da Netflix’te kalan) birden fazla film için bir SVOD anlaşması imzaladı . Netflix Original senaryolu tarafında, hizmet için Netflix Original markasıyla Paddleton ve Horse Girl ürettiler. Çift, Şubat 2018’de Netflix ile dört filmlik bir anlaşma imzaladı.

netflix

Belgesel tarafında Duplass Brothers Productions, Evil Genius: The True Story of America’s Most Diabolical Bank Heist ve Wild Wild Country’nin arkasındaydı.

Henüz adı açıklanmayan yeni belgeselle ilgili ayrıntılar henüz yok.

“Bir gazeteci, kendisini casuslar, dolandırıcılar ve suçlulardan oluşan yeraltı dünyasına götüren 1980’lerin bir dizi siyasi komplosunu keşfeder.”

Zachary Treitz yönetmenliğe bağlı, birkaç kısa filmin yanı sıra 2015 komedi savaş draması Men Go to Battle’da yönetmen olarak çalıştı . Diğer filmler arasında The Pleasure of Being Robbed , Daddy Longlegs ve John’s Gone sayılabilir .

Netflix sevilen seriyi geri getiriyor

Maggie Ambrose ve Rachel Walden, projenin yapımcıları olarak listeleniyor. Abby Harri kast yönetmeni olarak görev yapıyor.

Zachary Treitz Netflix İçin Duplass Brothers belgeselini yönetecek

Doküman, arşiv görüntüleri ve referanslar ile daha geleneksel tarzda belgesel yapımına ve geçen ay kadroya aldıkları aktörlerle yeniden canlandırmalara yer vereceği için bir melez olacak.

Netflix’in şu anda belgesel için seçtiği roller arasında şunlar yer alıyor:

Edén Pastora Sandinista Devrimi’nin “Commander Zero” – Sağlam yakışıklı ve kendine güvenen Orta Amerika komutanı.

“Saldırı edilemez” olarak tanımlanan ve gizemli niyetlerini gizlemek için hipnotik lanet tavrı kullanan “John”.

Netflix

“Jimmy” – Sert bir adam olma arzusu onu aşan komşu adamı.

Joe B, Fred, William C – Cahuilla Nation’ın üç yerli adamı.

Yeni belgesel, Los Angeles bölgesinde Nisan 2023’ün ortalarında çekiliyor. Bazı kaynaklar, belgeselin kendi filmini çekeceğini aktarıyor. Zachary Treitz Netflix İçin Duplass Brothers belgeselini yönetecek.

Blizzard, Diablo 4 Deluxe ve Ultimate sipariş edenlere torpil geçecek