Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman yayınlanacak?

Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman yayınlanacak?

Dünya’nın dört bir yanında hayran kitlesine sahip Yüzüklerin Efendisi serisi için bir de dizi geliyor. Filmleriyle fantastik edebiyat severlerin favorisi olan yapım dizi versiyonuyla seyirciyle buluşacak. Peki bir süredir merakla beklenen bu dizi ne zaman yayınlanacak?

Amazon Studios dizinin ilk sezonu için 465 milyon dolar harcadığını daha önce duyurdu. Vakit geçtikçe artık Yüzüklerin Efendisi dizisine dair yeni bilgiler de gelmeye başladı. Amazon Studios, JRR Tolkien’in Yüzüklerin Efendisi kitap serisinden uyarlanan aynı isimli dizinin ilk sezonunun çekimlerinin bittiğini duyurdu. İlk sezonun yayın tarihi de belirlendi. Merakla beklenen dizinin ilk sezonu 2 Eylül 2022‘de haftalık olarak yayınlanacak.

Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman yayınlanacak?

İlk sezon tarihi sosyal medya hesaplarında duyuruldu. Paylaşım Amazon Studios ve The Lord of the Rings on Prime’ın dan geldi. Tam açıklamada “2 Eylül 2022’de yeni bir yolculuk başlıyor” ifadeleri kullanıldı. Yeni Zelanda’da Hobbit köyünde çekilen dizi, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinde geçen olaylardan çok daha öncesinde geçecek.

Yeni dizi hayranların kitaplardan da bileceği İkinci Çağ’da geçecek. Serinin hayranları senelerdir yeni bir yapımla karşı karşıya gelmediği için bu yeni dizi çok sevindirici bir haber diyebiliriz. Hayranlar şimdiden diziyi destekliyor. Bazıları ise orijinal seriden soğutacak bir yapım gelmesinden korkuyor. Ancak ne yazık ki dizi için biraz daha beklememiz gerekecek.

HarmonyOS kullanan marka sayısı giderek artıyor: Gerisini ABD düşünsün