Yüzde 100 Yerli Oyun Son Korsan’a Kış Güncellemesi Geliyor!

Son Korsan

Yüzde 100 yerli kaynaklarla geliştirilen ve sayısı 1 milyonu geçen kayıtlı kullanıcısıyla online korsanlık oyunu Son Korsan, kış mevsimine yeni güncelleme ve düzenlemelerle giriyor.

Yeni kış güncellemesiyle kullanıcılar Facebook’tan davet ederek oyuna katılmalarını sağladıkları her arkadaşları için 75 elmas yerine artık 100 elmas hediye kazanacak. Ayrıca yılbaşı çekilişi kapsamında kabul edilen her Facebook daveti, davet sahiplerine 1 çekiliş hakkı kazandıracak. Yılbaşında yapılacak çekilişte ise 1 kişiye 10 bin elmas, 4 kişiye 5 bin elmas, 10 kişiye bin elmas, 15 kişiye ise 500 elmas hediye edilecek. Daha fazla oyuncunun bu fırsatlardan faydalanabilmesi için birden fazla ödül kazanan oyuncunun sadece en değerli ödülü hesabına yüklenecek. Son_Korsan

Kış güncellemesiyle Son Korsan’a Göke (167 milyon pro puan) ve Hamız (840 bin pro puan) olmak üzere 2 yeni tasarım eklenirken bir dizi düzenleme de yapılıyor. Kaçıranlar için Yahpare tasarımı Facebook özel tasarımları arasından seçilebiliyor. Megaladon etkinlik haritası ise kış moduna geçirildi ve artık oyuncular Snowmen’ler ile savaşabiliyorlar. Sultan Süleyman haritasını ikinci kez bitirmeyi başaran oyuncular artık Hünkar yerine Nazar tasarımına sahip oluyor. Yeni düzenlemeyle filonun sahip olduğu ada sayısı arttıkça atılan buzların, kulelerin canını artırma etkisi her ada için %3 azalacak. 4 milyar 650 milyondan sonra kazanılan pro puanların verilen hasara etki etmeyeceği kış güncellemesiyle, artık kuleler de 1,5 milyardan en fazla 1 milyar cana kadar buzlanabilir hale getirildi. Ayrıca oyun ekranı, kenarlarındaki kaydırma çubuklarının kaldırılmasıyla artık fare ile kolayca sürüklenebiliyor.