Yurtiçi Kargo kota uygulamasına başladı!

Yurtiçi Kargo

Yurtiçi Kargo, Black Friday’de yaşanan yoğunluktan dolayı kota uygulamasını başlattığını açıkladı. Peki, bu kota uygulaması nasıl işliyor?

Milyonların çılgınlarca alışveriş yaptığı Black Friday’de kargo şirketleri başını kaşıyamaz hale geldi. Milyonlarca sipariş alan kargo şirketlerinden Yurtiçi Kargo bugün enterasan bir uygulama başlattığını açıkladı.

Türkiye’de Black Friday çılgınlığı!

Black Friday’de yaşanan yoğunluktan dolayı kota uygulamasını başlatan firma, kapasite doğrultusunda hizmet vereceğini açıkladı.

Yurtiçi Kargo

Kargo şirketinin hem satıcı hem de alıcıları madur etmemek için uyguladığı kota uygulamasının detaylarına aşağıdaki açıklamadan ulaşabilirsiniz.

Yurtiçi Kargo kota uygulamasının detayları!

E-ticaret sitelerinin kampanya dönemlerinde beyan ettikleri kotaların çok üstünde gönderilere sebebiyet veren söz konusu indirimler, kargo şirketlerinin yıl içinde şubelerinde var olan kapasitelerinin çok üstüne çıkmakta, zamanında. teslimat bekleyen gıda ve ilaç gibi teslimat süresi hayati önem taşıyan ürünlerin teslimatlarının ister istemez arkasına düşmektedir.

Kargo yoğunluğunun üç katına çıkabildiği bu dönemlerde mevcut iş yüküne eklenen söz konusu artış ile teslimat sürelerinde gecikmeler yaşanabilmekte ve bu durum tüketicilerde memnuniyetsizliğe sebep olmaktadır.

Markamız belirtelin bu kritik dönemde kaliteli hizmetimizin sürekliliğinin sağlanması için yoğun gönderi potansiyeli olan e-ticaret müşterileri ile görüşerek kota uygulamasına geçme kararı almış ve kapasite doğrultusunda. hizmet sunmaya başlamıştır. Bu kotalar bir yandan rutin iş akışımızdaki müşterilerimizin teslimatlarını geciktirmemeyi hedeflerken diğer yandan da e-ticaret sitelerinin müşterilerini memnun etmeyi ve ülkemizde e-ticaretin önünü daha fazla açmayı hedeflemektedir.