YouTube TV artık PlayStation 5’te! İşte detaylar

YouTube TV artık PlayStation 5'te! İşte detaylar

YouTube TV abonelerinin artık yeni bir platformu var: PlayStation 5. Konsol, ilk olarak Android Police tarafından fark edilen bir değişiklikle Google’ın hizmet için destek web sitesine eklendi. 

PlayStation 5’in artık bir YouTube TV uygulaması var. Özellik konsolun piyasaya sürülmesinden altı ay sonra geliyor. Bu, Sony’nin en son konsolunu gerçekten satın alacak kadar şanslı olan herkesin artık canlı TV izlemenin başka bir yolu olduğu anlamına geliyor. YouTube TV’nin ücreti aylık 64,99 ABD dolar ve bir evde üç adede kadar eşzamanlı akışa izin veriyor. YouTube TV’nin Roku’nun kanal mağazasından kaldırıldığı Google ile Roku arasında süregelen çekişme göz önüne alındığında, YouTube TV ile çalışan başka bir cihaza sahip olmak özellikle Roku sahipleri için yararlı olabilir. Kurumsal anlaşmazlıkların, zaten sahip olduğunuz cihazlarda ödediğiniz hizmetlere erişimi kaybetmek anlamına gelebileceği bir dünyada, daha fazla akış seçeneğine sahip olmak asla kötü bir şey değildir.

YouTube TV artık PlayStation 5'te! İşte detaylar

Roku, Google’ın arama sonuçlarında ayrıcalıklı muamele talep ettiği konusunda şikayetçiydi. Buna göre Google akış cihazlarının fiyatlarını artıracak şekilde donanımında değişiklikler yapmaya zorluyormuş. Google, Roku’yu “özel muamele” elde etmek için “YouTube deneyimini bozmaya” çalışmakla suçladı. Anlaşmazlık, Roku’nun geçen hafta YouTube TV’yi mağazasından çekmesiyle sonuçlandı. Neyse ki aboneler için Google, en son nesil konsollar da dahil olmak üzere düzinelerce başka cihazı desteklemeye devam ediyor. YouTube TV, Xbox Series X için zaten mevcuttu ve artık PlayStation Store’da da yayında.

Lenovo Pad Pro 2021, 90 Hz OLED ekran ve Snapdragon 870 ile görüntülendi