YouTube Rewind 2020 iptal edildi

YouTube Türkiye temsilcisi

YouTube’un son 10 yıldır gelenek haline getirdiği Rewind etkinliği bu yıl düzenlenmeyecek. İşte YouTube Rewind 2020 ile ilgili son detaylar.

2020 pek çok açıdan uğursuz bir yıl oldu. Senenin başında patlak veren olaylar, koronavirüs pandemisiyle taçlandı. Pandemi haricinde de depremler, fırtınalar, savaşlar, çatışmalar insanların yakasını bırakmadı. Bunlara ek olarak Kobe Braynt gibi pek çok ünlü isim de 2020 içerisinde hayata gözlerini yumdu.

Neyse ki 2020’nin bitmesine artık 45 gün gibi bir süre kaldı. Elbette 45 gün son derece uzun bir zaman dilimi. Dolayısıyla kalan bu süre içerisinde daha başımıza pek çok felaket gelebilir.

Görünen o ki yaşanan bunca felaket, YouTube yöneticilerinin de dikkatinden kaçmamış ve YouTube Rewind etkinliğinin bu yıl es geçilmesinde karar kılınmış.

Ekran Resmi 2020 11 15 11.55.41

YouTube Rewind etkinliği 2020 felaketleri dolayısıyla iptal edildi

Bilindiği üzere YouTube Rewind, YouTuber olarak tanınan simaların bir araya gelerek oluşturduğu video içerini konu ediniyor. Örneğin geçtiğimiz yıl yayınlanan YouTube videosunda Türkiye’den Enes Batur da yer almıştı.

YouTube’tan yapılan açıklamada 2020 içerisinde yaşanan felaketler nedeniyle bu yıl ki Rewind etkinliğinin düzenlenmeyeceği belirtildi.

Dürüst olmak gerekirse bu durum bizler için pek de büyük bir sürpriz olmadı. Zaten 2020’de gerçekleşen pandemi nedeniyle, bu sene bomboş geçti diyebiliriz. Sosyal hayat neredeyse bitme noktasına geldi. Dolayısıyla YouTube tarafında da böyle bir kararın alınması gayet isabetli olmuş diyebiliriz.

iPhone 11 peynir ekmek gibi satıyor