YouTube Loop videoları tekrar tekrar izlemenizi sağlayacak

YouTube Türkiye temsilcisi

Henüz geliştirilme aşamasında olan YouTube Loop, videoları tekrardan izleme imkanı ortaya çıkaracak. Özellikle son dönemlerde bu tür özelliklerin çok daha fazla ön plana çıkması bekleniyor.

Dünyanın en büyük video izleme platformları içerisinde yer alan YouTube düzenli olarak yeni özellikler test ediyor. Bu özellikler kullanıcıları platform içerisinde tutmayı amaçlıyor. Bugünlerde uygulama üzerinde yeni bir deneme yapıldı. Geliştirilmeye çalışılan yeni özellik, video her bittiğinde otomatik olarak başa almayı sağlıyor.

YouTube içerisinde arama yaptığınızda bazı müziklerin ve içeriklerin 5 saatlik versiyonlarını görmeniz mümkün. Beğenen sanatçıların bazı parçaları saatlerce dinlenebiliyor. YouTube bunu kendi platformunda bir özellik olarak sunmak için düğmeye bastı.

YouTube Loop videoları sorunsuz bir şekilde izlemenizi sağlayacak

Bu yeni özellikle birlikte kolay bir kullanım sağlanacak. Loop özelliğini kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken son derece basit. YouTube mobil uygulamasında ilk olarak videoyu açmanız gerekiyor. Hemen ardından sağ üst kısımda yer alan üç nokta simgesini bulun.

YouTube Loop videoları

Menü bölümünden Loop seçeneğini bulduktan sonra kullanmaya başlayın. Böylece seçmiş olduğunuz video defalarca oynatılacak. Platform içerisinde yer alan uzun videoları izlemenize gerek kalmayacak. Aslına bakacak olursak bu özellik uzun bir süre önce platforma getirilmeliydi.

YouTube Coachella 2022 performanslarını canlı yayınlayacak

Google tarafından geliştirilen YouTube platformu mobil kullanıcılara bu yeni özellik ile birlikte destek sunmuş olacak. Özelliğin henüz ne zaman kullanıcılara sunulacağı net değil. Ancak geç kalınmış bir özellik olan Loop çok uzun sürmeden kullanıcılara dağıtılacak. Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.