YouTube Coachella 2022 performanslarını canlı yayınlayacak

YouTube Coachella 2022 performanslarını canlı yayınlayacak

Coachella 2022’de geri döndüğünde, performansları tekrar YouTube’da canlı yayınlanacak. Google’a ait video platformu, pandemi nedeniyle iki yıllık bir aradan sonra müzik festivalinin resmi ortağı olarak geri döndü. Coachella 2022, her zaman olduğu gibi iki hafta sonu gerçekleşecek: 15-17 Nisan ve 22-24 Nisan. Youtube Coachella 2022 etknliğine online olarak ev sahipliği yapacak.

Etkinlik, tamamen iptal edilmeden önce geçen yıl Nisan’dan Ekim’e ertelendi. Rage Against the Machine, Megan Thee Stallion ve Lil Nas X dahil olmak üzere bir dizi sanatçının manşetinde olması gerekiyordu. 2021 etkinliği, organizatörler sanatçıları açıklama şansı bulamadan Ocak ayında iptal edildi. Etkinlik için gelişmiş bilet satışları 4 Haziran’da 10:00 PT/1PM ET’de başlayacak. Coachella’nın otel ve seyahat paketleriyle ilgili fiyat ve bilgileri de bulabileceğiniz web sitesinde indirime erişmek için şimdi kayıt olabilirsiniz. 2021 için festival duyurulduğunda, organizatörler 2020 etkinliği için satın alınan biletleri onurlandıracaklarını söylediler, ancak bunun 2022 için hala geçerli olup olmayacağı belli değil. Şimdilik Youtube Coachella için tek adresimiz.

YouTube Coachella 2022 performanslarını canlı yayınlayacak

Yalnızca YouTube’da performans izlemeyi planlıyorsanız, Coachella’nın resmi sayfasına göz atmak isteyebilirsiniz. 2019’da canlı yayınlar üç kanala bölünmüştü, ancak seçtiğiniz eylemlerden biri sahneye çıktığında yayınları otomatik olarak değiştirebilen bir zamanlama aracı vardı. Hangi sanatçıların performans gösterip göstermeyeceğine gelince, biraz beklemeniz gerekecek, çünkü kadro bundan neredeyse bir yıl sonra olan festivale daha yakın bir zamanda açıklanacak.

Google, iddialara göre konum paylaşımı kapatıldıktan sonra bile kullanıcıların konumlarına erişmeye devam ediyor