Fossil yeni Google Wear OS saati üzerinde çalışıyor

f12

Fossil’in akıllı saat yöneticileri, özel bir sohbette Google, Samsung ve Fitbit’in ile yeni nesil bir premium Google Wear OS saati projesi hakkında konuştu.

Yıllar boyunca birçoğu Fossil Group tarafından yapılan birçok Google akıllı saati oldu. Diesel ve Skagen’i içeren saat markaları ailesi , son birkaç yıldır Google’ın Wear OS saat serisindeki en büyük varlıklardan biri oldu. Şimdi ise Samsung ile geliştirilen yeni bir platformla Fossil, bu sonbaharda Google’ın yeni saat yazılımını çalıştıran kendi üst düzey saatini hazırlıyor.

Fossil yeni bir Google Wear OS saati üzerinde çalışıyor

Fossil’in Baş Ticari Sorumlusu Greg McKelvey ve bağlı cihazlardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Steve Prokup ile görüntülü sohbet üzerinden yapılan bir konuşma, Google ve Samsung’un daha önce tartıştıkları konuları netleştirmeye yardımcı oldu: Yaklaşan Android uyumlu saatler dalgası tamamen yeni olacak ve yeni çip odaklı daha hızlı performans ve daha iyi pil ömrü. Bu saatler ayrıca küresel olarak LTE hücresel seçenekleri de sunacak ve Fossil, saatin cazibesini daha fazla pazarda genişletmenin bir yolu olarak bu küresel taşıyıcı genişlemesini arıyor.

Bu yeni nesil saatler için bütçe seçeneklerine gelince, McKelvey en olası sonucun, Apple’ın saat serisi katmanlarına çok benzer şekilde, önceki yıl modellerinin sonunda indirime girmesi olduğunu görüyor. Mevcut Fossil Google Wear saatler, yeni Wear OS yazılım platformuna yükseltilemez.

Ayrıca Fossil, McKelvey’in daha az başarılı olduğunu kabul ettiği hibrit analog saatlerinin büyümesini vurgulamıyor gibi görünüyor . Fossil’in özellikle 5. Nesil LTE’ye hazır saatleri gibi daha yeni üst düzey akıllı saatlerine işaret ederek “Akıllı saatler hibritlerden çok daha başarılı oldu” diyor.

Tesla Çin’de ikinci fabrikasını açabilir