YouTube abone satın alma! Tek tıkla 1000 abone!

YouTube TV, 14 evrensel kanalı kapatabilir

YouTube abone sayınızı bir türlü arttıramıyorsanız size iyi bir haberimiz var. Sadece tek tıkla 1000 abone satın alabilirsiniz.

YouTube abone satın alma! Tek tıkla 1000 abone! Gençler arasında şu aralar YouTube üzerinden para kazanma olayı hayli popülerlerşmiş durumda. Herkes bir kanal açıp, 3 – 5 birşeyler kazanmanın derdinde. Peki ama YouTube üzerinden kanal açıp para kazanmak bu kadar kolay mı? Evet kolay. Fakat yerine getirmeniz gereken birkaç ufak kriter bulunuyor.

YouTube’ta kanal açtığınız zaman hemen video yayınlayıp reklamlar üzerinden para kazanamıyorsunuz. Öncelikli olarak yerine getirmeniz gereken bazı şartlar var. Bu şartlardan en önemlisi girdiğiniz videoların 4000 izlenme saatine ulaşması. İkincisi ise 1000 aktif abone sayısına ulaşmanız.

Snapchat ve YouTube da Donald Trump’ın hesabını askıya alıyor

Normal şartlarda bu iki seçeneği yerine getirmek pek de kolay değil. Fakat bunun da kolay bir yöntemi mevcut. Yapmanız gereken tek şey biraz para harcamak.

YouTube abone satın alma! Tek tıkla 1000 abone!

İnternet üzerinde bulunan bazı paneller sayesinde Youtube abone sayınızı hızlı bir şekilde arttırabiliyorsunuz. Üstelik bu abonelerin kanala geliş aralığı günlere yayıldığı için büyük bir tehlike de arz etmiyor. Böylelikle YouTube’un talep ettiği 1000 abone sayısına hızlı bir şekilde ulaşmış oluyorsunuz.

Peki aboneden sonra izlenme sayısını nasıl arttıracağız. O da basit. Aynı panelde izlenme sayısını arttırma üzerine de çeşitli seçenekler mevcut. Ödediğiniz ücret doğrultusunda izlenme sayısı ya da saati satın alabiliyorsunuz.

Türkiye’de kaç kişi WhatsApp sildi? İşte bu sorunun yanıtı!