eFootball 2022 çıktı Ücretsiz indirin!

eFootball 2022 çıktı! Ücretsiz indirin!

Konami tarafından geliştirilen ve PES serisinin yerine oyun severlerin beğenisine sunulan eFootball 2022 sonunda çıkışını gerçekleştirdi! İşte oyunun ücretsiz indirme linki!

eFootball 2022 çıktı Ücretsiz indirin! Konami aldığı kritik karar ile PES serisini sonlandırmış ve eFootball serisinin startını vermişti. Merakla beklenen oynaması ücretsiz eFootball 2022 sonunda oyun severlerin beğenisine sunuldu.

eFootball 2022’nin çıkışını kutlamak için, lansman sırasında Online Match (Çevrimiçi Maç) kampanyası ve “Worldwide Clubs” etkinliğini içeren eFootball Kick-Off kampanyası gerçekleşecek. Online Match kampanyası, oyunculara oynadıkları çevrimiçi maçların sayısına bağlı olarak Chance Deal sözleşmeleri kazanma fırsatı verecek. Chance Deal, oyunculara Sonbahar güncellemesinde gelecek Creative Teams modunda takımlarını güçlendirirken kullanabilecekleri Legendary (Efsanevi) oyuncu kartlarını edinmelerini sağlıyor.

eFootball 2022 çıktı! Ücretsiz indirin!

eFootball 2022 çıktı Ücretsiz indirin!

Online Match kampanyası ise şu andan itibaren 8 Kasım 2021 01:59 UTC’ye (TSİ 04:59) kadar devam edecek. Kazanılabilecek özel ödüller şöyle:

Chance Deal #1 –10 oyun sonrasında kazanılır
Chance Deal #2 –15 ya da daha fazla oyun sonrasında kazanılır
Chance Deal #3 –20 ya da daha fazla oyun sonrasında kazanılır

Worldwide Clubs özel etkinliği, oyuncuların favori kulüplerini seçerek bu kulüplerin dünyanın dört bir yanındaki rakipleriyle karşılaşmalarını sağlıyor. Bugünden itibaren oyuncular, gerçek hayattaki takımlarla hem çevrimiçi hem de çevrimdışı maçların keyfini çıkarabilecekleri eFootball Dünyasını keşfedebilecekler. Online Event modu, kullanıcıların ‘challenge events’ aracılığıyla birbirlerine karşı oynayabilmesine olanak tanımakta. Oyuncular her hafta 200’ün üzerinde lisanslı takımdan birini seçebilecek ve bir sonraki büyük güncellemede kullanabilecekleri GP’leri kazanmak için çeşitli görevleri tamamlayabilecekler. Kullanıcılar tercih ettikleri takımı seçtikten sonra, bu takımı yalnızca mevcut etkinlik süresince kullanabiliyorlar – bu seçim etkinlik süresi sona erdiğinde sıfırlanıyor.

Oyunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Türkiye’de üretilen Çinli telefonlar çok da ucuz olmadı