“You” 4.sezon çekimleri için tarih netleşti

Resim1 1 2

You’nun 3. sezonunun dünya çapında Netflix’e ulaşmasından bu yana birkaç ay geçti ve galasından kısa bir süre önce 4. sezon yenileme bilgisi verildi. Perde arkasında çalışmalar sessizce devam ediyor, ancak üretim şu anda mart ayının ortasında başlayacak.

“You” 4.sezon çekimleri için tarih netleşti! You’nun dördüncü sezonu, Kasım 2021’de yazarların yeni sezon üzerinde çalıştıkları ofislerinde tekrar bir araya geldiklerini teyit etmeleriyle yeniden yazmaya başladı .

Yeni sezonun çekimleri Mart 2022’nin ortalarında başlayacak.

Tabii ki, pandemi ya da başka nedenlerden dolayı çekim tarihleri değişebilir fakat şu edindiğimiz bilgiler Mart 2022 için teyit edilmiş durumda.

Bize söylenen bir diğer ilginç bilgi de 4. sezonun en azından kısmen Birleşik Krallık’ta çekileceğiydi. Bildiğimiz gibi 3. sezon Paris’te Nick’in (Joe’nun yeni adı) Marianne’i aramasıyla sona erdi ama bu çekim yeri ile yeni sezonda Birleşik Krallık’a taşınıyor olabilir mi? Bekleyip görmemiz gerekecek. ProductionWeekly’nin erken yapım listesinin Los Angeles’ta çekilecek gösteriyi listelediğini belirtmekte fayda var.

Netflix Rusya benzersiz bir taleple karşı karşıya

“You” 4.sezon çekimleri için tarih netleşti

Sera Gamble, 10 bölümden oluşacak olan dördüncü sezona girerken dizide rol almaya devam edecek.

You 4. Sezon ne zaman Netflix’te olacak?

Şu anda You dizisinin 4. sezonunun Netflix’te ne zaman olacağına dair bir bilgimiz yok. Netflix, dizinin hangi yılda yayınlanacağını da doğrulamadı.

3. sezonun üretim programına geri dönersek, Nisan 2021’de tamamlandı ve ardından Ekim ayında yayınlandı. 4. sezona benzer zaman çerçeveleri uygularsak, en erken Aralık 2022’ye kadar eklendiğini veya üretim programlarının değişebileceği uyarısıyla 2023’ün başlarında yayınlanmasının daha muhtemel olduğunu düşünüyoruz.

Polestar’ın Super Bowl’da popüler olan Musk reklamı