Galaxy Fold 5G geliyor!

galaxy fold 5g

#İŞBİRLİĞİ

Samsung 5G destekli model sayısını arttırıyor. Güney Koreli üretici katlanabilir ekranlı modeli Galaxy F’in 5G versiyonu için ilk sertifikayı aldı. İşte Galaxy Fold 5G hakkındaki detaylar.

Samsung bu yılın ilk çeyreğinde düzenlediği etkinlikte üst segmente hitap eden 5 farklı modelle karşımıza çıkmıştı. Güney Koreli şirket Galaxy S10, S10+ ve S10e modellerinin haricinde 5G destekli S10 modeli ile katlanabilir ekrana sahip ilk telefonu olan Galaxy Fold’u da tanıtmıştı.

Galaxy S10, S10+, S10e ve S10 5G modelleri sorunsuz bir şekilde çıkışını gerçekleştirirken, Galaxy F ise bir takım ekran problemleri yüzünde satışa sunulmadan kızağa çekilmişti.

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un Galaxy F ekranındaki problemleri aştığı ve bu telefonun Ağustos ayında tanıtılacak olan Note10 ile birlikte tekrardan satışa sunulacağı iddia edilmişti.

Fakat sızdırılan son bilgilere bakacak olursak, Samsung’un katlanabilir ekranlı modeli ile ilgili başka planları da var.

Galaxy F 5G ilk sertifikasını aldı

Tüm dünyada hızla yaygınlaşmakta olan 5G yarışında geride kalmak istemeyen Samsung, bu bağlamdaki model sayısını da arttırmak istiyor. Hali hazırda S10 5G ile belli bir kitleye hitap eden Güney Koreli şirket A90 5G ve Galaxy Fold 5G ile müşteri kitlesini arttırmanın peşinde.

Zira bu iki modelden Galaxy Fold 5G şimdiden FCC tarafından onaylanmış durumda. Galaxy F’in 5G versiyonunun da Note10 etkinliğinde resmiyet kazanması bekleniyor. Yine de bekleyip göreceğiz.

iPhone alırken ne kadar vergi ödüyoruz