Yeni WearOS sürümü için sona gelindi

Samsung Galaxy Watch 4, hem Bixby hem de Google Asistan destekleyecek

Akıllı saat sektörünün iki dev ismi Samsung ve Google yeni Wear OS modeli üzerindeki çalışmalarında sona gelmiş gibi görünüyorlar.

Yeni WearOS sürümü için sona gelindi. SaYeni WearOS sürümü için sona gelindimsung, kısa bir süre önce One UI 5 Watch’u Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 5 modellerinde kullanılacak özel yazılımın en güncel sürümü olarak duyurdu. Bu duyuru, güncellemenin beraberinde getireceği yeni özellikleri de içeriyor.

Pixel Watch

One UI 5 Watch, Wear OS 3‘ten Wear OS 4‘e geçişi sağlayacak ve bu durum yalnızca Samsung’un değil, Wear OS 4 güncellemesini alan tüm saatlerde yeni özellikler ve iyileştirmeler sunacak. Google, bu özelliklerin bir kısmını Google I/O konferansında duyurmuştu ve Samsung’un katlanabilir telefonlarına rakip olan bir cihazı piyasaya sürmeyi planlıyordu.

Pixel Watch

Yeni WearOS sürümü için sona gelindi

Wear OS 3’teki gibi, Google, Wear OS 4 özelliklerini Samsung ile işbirliği içinde geliştirdi ve bu özellikler, geliştiricilere karmaşık saat yüzleri oluşturma ve kullanıcıların kendi favori saat yüzlerini saatlerinde düzenleme imkanı veriyor. Wear OS 4, Gmail ve Google Takvim uygulamalarını da tam olarak destekleyecek.

Ayrıca, Wear OS 4, bir fabrika ayarına dönmeden yeni bir telefona akıllı saatin bağlanabilmesine olanak sağlayan bir özellik getirecek. Bu, Samsung Galaxy akıllı saat kullanıcıları tarafından uzun süredir beklenen bir özellikti. Google, hangi tür bir pil ömrü iyileştirmesinin olacağını henüz açıklamadı ancak Wear OS 4, pil ömründe de bir gelişme vaat ediyor.

Google Pixel Watch

Google, geliştiricilerin hemen indirebileceği bir Wear OS 4 geliştirici önizlemesi yayınladı. Bu ayın ilerleyen zamanlarında Samsung, ABD ve Kore’deki Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 5 sahiplerine Wear OS 4 ve One UI 5 Watch’ı deneme fırsatı sunmayı planlıyor. Yeni yazılımın ilk stabil sürümü ise Temmuz veya Ağustos aylarında Galaxy Watch 6 ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yeni WearOS sürümü için sona gelindi. Yeni WearOS sürümü için sona gelindi.

Google yapay zekası Bard’ın özelliklerini açıkladı