Huawei akıllı telefon pazarı için başka bir bakış açısı sunuyor

Huawei Mate X3

Çinli teknoloji devi Huawei tarafından satışa sunulan yeni akıllı telefon paketi özellikle kadın kullanıcıları hedef alıyor.

Huawei akıllı telefon pazarı için başka bir bakış açısı sunuyor. Huawei, özellikle ruj kullanmayı seven kadın okuyucularımızın ilgisini çekecek bir özel baskı telefon serisi çıkarmaya devam ediyor. Şirket, özellikle bu alanda zengin bir deneyime sahip olup, Huawei Pocket S flip telefonunun Guerlain Prestige Gem Ruj Seti ile birlikte sunulduğu sınırlı sayıda özel baskısını tanıtmış bulunuyor. İşte bu konuda bilmeniz gerekenler.

Huawei Mate X3

Yeni versiyon olan Huawei Pocket S 520 limited edition, bir hediye kutusu biçiminde sunuluyor. İçinde bir dizi ilginç öğe bulunuyor. Bu paketin içeriği, Sakura Pembe renkte bir Huawei Pocket S telefon ve Guerlain Prestige Gem Ruj Seti’ni içeriyor.

Mate X2

Huawei akıllı telefon pazarı için başka bir bakış açısı sunuyor

Huawei Pocket S hediye kutusu, Çin’deki kullanıcılar için piyasaya sürüldü. Ancak telefonun kendisi Çin dışında satılmadığı için, bu özel baskının küresel piyasada bulunma ihtimali düşük görünüyor. Cihaz, 11 Mayıs’ta 10:08 CST’de Huawei’nin resmi bayi mağazası Tmall’da satışa çıktı. Ne yazık ki, hediye kutusunun fiyatı şu an itibarıyla belirsiz. Ancak, referans olarak, orijinal Huawei Pocket S (Sakura Tozu 256GB) modeli 6488 yuan (yaklaşık 935 ABD doları) fiyatla satılıyor.

Mate X2

Huawei Pocket S, Qualcomm Snapdragon 778G 4G yonga seti ile donatıldı ve bu yonga seti, adaptif grafen ısı dağıtım ünitesi tarafından destekleniyor. 6,9 inç OLED ekrana sahip olan telefon, 2790 × 1188 piksel çözünürlük, 120Hz’ye kadar yenileme hızı ve 1440Hz yüksek frekanslı PWM karartma özelliği sunuyor. Ekran, 300Hz dokunma örnekleme oranı ve P3 geniş renk gamı ile 1.07 milyar renk desteği sağlıyor. Ayrıca, 1.04 inç 340 × 340 dairesel OLED ekranı bulunan bir harici ekranı mevcut. Huawei akıllı telefon pazarı için başka bir bakış açısı sunuyor.

En iyi kamerası olan telefon belli oldu! Ne Apple ne Samsung!