The Walking Dead Telltale Season 3 Fragmanı Yayınlandı

TWD S3 Cover

The Walking Dead Telltale Series Season 3 için bir fragman yayınlandı. New Frontier adıyla çıkacak sezon ne anlatacak? Oyun ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde.

The Walking Dead oldukça sevilen bir hikayeye sahip. Öyle ki hem çizgi roman sektöründe hem de televizyon sektöründe başarılı oldu. Dizisi de başarılı olunca oyun sektörüne atıldı. 2012 yılında The Walking Dead: Telltale Series başladığında hayranları oldukça sevinmişti. İlk sezon beş bölüm ve bir DLC’den oluşmaktaydı. İkinci sezon ise 2014 yılında piyasaya sürüldü. İkinci sezon da birinci sezon gibi beş bölümden oluşmaktaydı. Dün ise Telltale, serinin hayranlarını sevindirecek bir sürprizle karşılarına çıktı. Üçüncü sezonun 1 dakikalık tanıtım videosunu yayınladı.

 The Walking Dead: Telltale Series Season 3

“Hayatta elinde kalan tek şey aile ise, onları korumak için neler yaparsın?
Ölümsüzlerin elleri tarafından toplum dört sene önce parçalanmıştır ve kaos sonrası ufak topluluklar tekrardan oluşmaya başlamıştır. Ama ne pahasına? Hayatta kalanlar bu yeni sınıra güvenebilirler mi?
Elinden alınan ailesini bulmaya çalışan Javier olarak, kendi akıl almaz kayıplarının yasını tutan genç bir kız ile tanışırsınız. Adı Clementine’dir ve kaderleriniz bu hikayede birbirine bağlıdır çünkü yapacağınız her seçim son seçiminiz olabilir.”

Sözleriyle tanıtımı yapılan oyun, iki bölümden oluşacak. İlk bölüm 20 Aralık 2016 tarihinde çıkışını yapacak. Oyunun kutulu sürümü ise 7 Şubat’ta piyasaya sürülecek.

İşte The WalkingDead: Telltale Series Season 3 fragmanı

 

AMD Zen’in Maliyeti Ne Olacak?