Yeni tasarıma sahip Mac Pro 2023’te gelebilir

Apple bu sonbaharda yeniden tasarlanmış, daha güçlü bir Mac mini piyasaya sürecek

Yeni iMac Pro ve Mac Pro ile ilgili ilk bilgiler çıkış tarihi ile ilgiliydi. Ming-Chi Kuo, Twitter’da yaptığı bir paylaşımda, Apple’ın 2023’te iMac Pro ve Mac Pro’yu tanıtmasını beklediğini söyledi.

Yeni tasarıma sahip Mac Pro 2023’te gelebilir. Apple, 8 Mart’taki etkinliğinde birçok yeni cihazı tanıttı. M1 Max ve Ultra çipli 13 inç MacBook Pro heyecan yaratırken, Mac Studio da izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Ancak etkinlikte yeni iMac Pro ve Mac Pro’nun ne zaman tanıtılacağına dair bir bilgi yoktu.

Analist Ming-Chi Kuo’nun son Twitter gönderisi, yeni iMac Pro ve Mac Pro’nun ne zaman tanıtılacağına dair ilk fikirleri verdi. Ming-Chi Kuo‘nun tahmini 2023 yılına işaret ediyor.

Zoom, Mac cihazlarda meydana çıkan hata için düzeltme yayınladı

Yeni tasarıma sahip Mac Pro 2023’te gelebilir

Analist Ming-Chi Kuo, Twitter’da Apple’ın 2022 yılında daha güçlü bir Mac Mini, 2023 yılında ise yeni iMac Pro ve Mac Pro‘yu tanıtmasını beklediğini söyledi. Şimdilik bu cihazların özellikleri hakkında bir bilgi bulunmamakla birlikte, Apple‘ın 8 Mart’taki etkinliğin bu cihazların özellikleri hakkında ipucu verdiğini söyleyebiliriz.

Kuo’nun tahminlerinin doğru olduğunu varsayarsak, 2022 büyük olasılıkla M1 Max ve Ultra işlemciyle donatılmış çeşitli taşınabilir Mac modellerine ayrılacak. 2023 yılı ise Apple‘ın pro modellerinin bizleri bekleyeceği bir yıl olacak gibi görünüyor.

Biyometrik imza uygulaması ile iki yılda 300 ağacı kurtardı