Sony Kablosuz Hoparlörlerle Müzik Her Zaman Yanınızda

SRS X2 B Situation 3 1200

Sony’nin yeni SRS-X3 ve SRS-X2 Ultra-kompakt Kablosuz Hoparlörleri, ister ev içinde ister dışarı kullanılabiliyor; portatif tasarımı ile kullanıcıların müziklerini gittikleri her yere taşımasına imkân veriyor.

Sony, kablosuz hoparlör yelpazesini, yeni SRS-X3 ve SRS-X2 Ultra-kompakt Kablosuz Hoparlör serisi ile daha da genişletiyor. Son derece portatif tasarımı ile kullanıcıların müziklerini gittikleri her yere taşımasına imkân veren yeni hoparlörler, ister ev içinde isterse de dışarıda kullanılabiliyor.

SRS-X2_B_Situation_6-1200

Küçük boyutlarına rağmen, Sony’nin sağladığı hassas mühendislik, tasarım ve teknolojiler ile tavizsiz ses kalitesi güvence altına alınıyor. Ayrıca, SRS-X3 ve SRS-X2 hoparlörler Sound Modu’nda çalıştırıldıklarında Sanal Surround Ses ile daha etkileyici ve daha geniş bir ses aralığı sunuluyor.

Hem Bluetooth hem de Yakın Saha İletişim’e (NFC) sahip olan hoparlörler, en sevdiğiniz melodileri, uyumlu olan bir akıllı telefon veya tabletten gerçek zamanlı veri akışıyla dinlemenize izin veriyor. Hatta, dahili mikrofonunu kullanarak eller serbest konuşmalar da yapabiliyorsunuz.

Beş ila on iki saat arasında değişen pil ömrü ile, uzun partiler boyunca müziğiniz devam ediyor. Piliniz bittiğinde ise, müziğin devam etmesi için tek yapmanız gereken hoparlörü USB üzerinden şarj etmek.

SRS-X3_Black_XperiaZ1-1200

SRS-X3

Sade ve özel “Definitive Outline” tasarıma sahip olan SRS-X3’ün, en uygun ses dalgasını yaratmak için kare biçiminin etrafındaki 12 dış çizgiden oluşan çerçevesi, şık ve sofistike bir görünüm için her yaşam alanına uyum sağlıyor. SRS-X3, kompakt kare biçimine rağmen iki etkileyici tam aralıklı 20W hoparlör ve etkin hoparlör yerleşimi için cihazın ön ve arkasında yer alan iki pasif radyatör sayesinde etkileyici bas ses sağlıyor. Ayrıca, Sony’nin yıllar içinde elde ettiği dijital sinyal işleme teknolojilerindeki uzmanlığını bir araya getiren Sony’ye özgü ClearAudio+ teknolojisine sahip olduğundan, hassas yüksek kaliteli ses ve mükemmel netliğin tadını çıkarabiliyorsunuz.

W_Speaker_Group_X9_B__X7_B__X5_W__X3_R_-1200

SRS-X2

SRS-X2, vahşi yaşamın koynundayken dahi en sevdiğiniz melodileri dinleyebilmeniz için dayanıklı bir çok yönlü tasarıma sahip. Cihaz, elinize sığacak kadar küçük olmasına rağmen dikkat çekici ses basıncı oluşturacak gücü sunmaktan da geri kalmıyor. SRS-X3 gibi, sahip olduğu ClearAudio+ modu, Sony’nin ses konusundaki uzmanlığı sayesinde  ses ayarlarını optimize ederek sıkıntı verici ince ayarlara olan ihtiyacı da ortadan kaldırıyor. 20kHz’ye varan frekans tepkisinin de eklenmesiyle, SRS-X2 kompakt ve hafif bir gövde içinde tiz notaları harika şekilde yeniden üretebiliyor.

Twitter’dan Video Tweet Müjdesi!