Sony adeta şov yaptı! PS5 sahiplerinin yüzü gülüyor

Sony adeta şov yaptı

Sony geçtiğimiz Perşembe akşamında gerçekleştirdiği etkinlikte adeta şov yaptı. Peki beklentiler neydi, hangi oyunlar duyuruldu. İşte tüm detaylar.

Sony adeta şov yaptı! PS5 sahiplerinin yüzü gülüyor. Nasıl gülmesin? God of War Ragnarok, Star Wars Knights of the Old Republic Remake, Alan Wake, Marvel’s Spider-Man 2, Marvel’s Wolverine derken dolu dolu bir etkinlik oldu.

Elbette bu etkinlikte herkesin farklı bir beklentisi vardı. Kimisi The Last of Us’ın Remake versiyonunu beklerken, kimisi de Kojima’nın PS5’e özel bir yapım duyurmasını bekliyordu. Özellikle de Silent Hill’in yeni oyununun duyurulacağına dair umutlar bir hayli fazlaydı.

Sony adeta şov yaptı! PS5 sahiplerinin yüzü gülüyor

Sonuç olarak Silent Hill ya da herhangi bir Kojima oyunu duyurulmadı. Bunun yanı sıra sürpriz niteliğinde bir devam oyunu da gelmedi. Spider-Man 2’nin geleceği zatan az çok biliniyordu. Fakat bir Uncharted ya da Ghost of Tsushima duyurusu gelseydi olay tamamen farklı bir boyuta evrilebilirdi.

Yine de duyurulan oyunların PS5 sahiplerini hayli mutlu ettiğini söyleyebiliriz. Etkinlikteki ek eksi ise zaman oldu diyebiliriz. Keza Marvel’s Spider-Man 2023, Wolverine ise en erken 2024’te gelecek. Kısacası sağlam bir PS5 oyunu oynayabilmek için en az 1.5 yıl daha beklememiz gerekecek. Ayrıca 2023 ile birlikte Sony’nin PS4 defterini büyük ölçüde kapatacağı da netleşmiş oldu.

Dünyanın en iyi 37 şehri açıklandı! Türkiye de var!