Yeni Seat Leon Türkiye’de satışa sunuldu! İşte fiyatı!

1611233943 Yeni SEAT Leon 15 scaled

Seat’ın kuşkusuz en popüler modeli olan Leon kasa değiştirdi. Peki yeni Seat Leon Türkiye’de kaç paradan satılacak? İşte konu ile ilgili detaylar.

Volkswagen Grup’un alt markalarından biri olan Seat uzun bir süredir Türkiye’de kurumsal olarak hizmet veriyor. Genel itibariyle zengin bir model yelpazesine sahip olan Seat’ın ülkemizde en çok tutan araçları ise Leon ve Ibiza diyebiliriz.

Elbette burada Leon’u apayrı bir yere koymak gerekiyor. Çünkü Leon en yakın rakibi Ibiza’dan bile kat ve kat fazla satmayı başarmıştı.

Son kasa değişimini 2013 yılında yaşayan Leon, 2021 itibariyle kasasını yeniledi. Leon meraklılarının sabırsızlıkla bekledikleri yeni kasa ülkemizde de satışa çıktı.

Yeni Seat Leon Türkiye’de satışa sunuldu! İşte fiyatı!

Yeni Leon 1.5 TSI ACT 130 HP S&S FR donanım seçeneğiyle 231.500 TL’den satışa çıktı. Elbette stok olup olmadığı da ayrı bir soru. Malum son dönemde Türkiye’de otomobillerin karaborsaya düşmesi gelenek haline geldi.

Muhtemelen Leon da stokları al satçılar ya da kara borsacılar tarafından tüketilerek faiş fiyatlardan satılacaktır. Elbette bu bizim tahminimiz. Belki de böyle birşey olmaz.

Zira 231.500 TL hayli uygun bir etiket gibi görünüyor. Son dönemde uçuşa geçen otomobil fiyatlarını göz önüne alacak olursak yeni kasa Leon’un 231.500 TL’den gelecek olması güzel bir şey.

Şunu da dip not olarak belirtelim. Hali hazırda sahibinden üzerinde satılan eski kasa Leon modelleri de aynı fiyatlardan gidiyor. Diğer Seat Leon görselleri için aşağıdan sayfayı değiştiriniz.