Yeni Resident Evil filmi duyuruldu!

Resident Evil 3 Remake 6

Sony yeni Resident Evil filmi için merakla beklenen duyuruyu sonunda gerçekleştirdi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Oyun dünyasından beyaz perdeye aktarılan yapımlardan biri olan Resident Evil, yeniden yapım haliyle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere ilk Resident Evil serisi oyunda olmayan Alice isimli bir karakter üzerine kuruluydu. Açıkçası filmin konusu da oyun evreninden hayli kopuktu. Hatta ortak olan tek temanın zombiler olduğunu da söyleyebiliriz.

Fakat Sony tarafından duyurulan Resident Evil tamamen farklı bir konsepte sahip olacak. Aksiyon filminden ziyade korku temalı bir film yapmayı düşünen Sony oyuncu kadrosunu da açıkladı. Filmde Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy), Neal McDonough (William Birkin) gibi oyuncular yer alıyor.

Film 1998 yılında Racoon City‘de geçecek. Yani virüsün şehre yayılmasını konu edinecek bir film bizleri bekliyor olacak.

umbrella

Yeni Resident Evil filmi için geri sayım başladı

Film kadrosunda yer alan karakterlere baktığımızda oyun serisinden pek çok tanıdık ismin olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla Resident Evil oyunuyla eşleşen bir senaryonun bizleri beklediğini söylemek çok da yanlış olmayacaktır.

Sony filmin 2021 yılında vizyona gireceğini açıkladı. Fakat koronavirüs pandemisi dolayısıyla yapımın ertelenmesi bizleri çok fazla şaşırtmayacaktır. Hali hazırda pek çok film, pandemi dolayısıyla 2022’ye ertelenmiş durumda.

The Matrix 4 için vizyon tarihi öne çekildi