Yeni nesil S-Pen fark yaratmaya yetecek mi?

galaxy note 9 3

#İŞBİRLİĞİ

Samsung’un önümüzdeki ay tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note9’un yeni nesil S-Pen ile fark yaratacağı konuşuluyor. Peki bu satışların artması için tek başına yeterli mi?

Son 2 yıl içerisinde, akıllı telefon sektöründe önemli atılımlar gerçekleşti. Üreticilerin tasarım çizgisinde yaptıkları yenilikler, pazardaki rekabet döngüsünü de hızlandırdı.

Üstelik akıllı telefon sektöründeki tasarımsal yenilikler belli bir çerçeveyle de sınırlı kalmadı. 2017’de tasarım yenileyen üreticiler, 2018’de farklı bir çizgiyle kullanıcıların karşısına çıktılar.

Bu bağlamda, eski çizgisini devam ettirmeyi tercih eden, kendini yenilemeyen üreticiler ise kaybetti. Nitekim, S9 ve S9+ ile beklenilenin altında bir satış grafiği sergileyen Samsung da kaybedenler arasında yer aldı.

Peki Samsung aynı tasarım çizgisinde satışa sunacağı Note 9 modelinin satışlarını nasıl arttıracak? S9+ ile aynı teknik özelliklere ve hatta aynı ekran boyutuna sahip olması beklenen Note 9’u öne çıkaracak olan yenilik ne olacak? Tabi ki yeni nesil S-Pen.