İşte devrim niteliğindeki yeni nesil S-Pen

note 9

9 Ağustos’ta tanıtılacak olan Note 9 modelinde, gözler yeni S-Pen’de olacak. Devrimsel nitelikler taşıyacağına inanılan yeni nesil S-Pen ilk kez ortaya çıktı. İşte detaylar.

Bilindiği üzere Samsung uzun bir süredir yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 üzerinde çalışıyor. Note 9 hakkında şimdiye kadar sızdırılan bilgilere bakacak olursak telefonun selefi Note 8 ile aynı hatlara sahip olacağını söyleyebiliriz. Büyük bir ihtimalle Note 9’un teknik özellikleri de S9+ ile benzer olacak. Peki Samsung’un yeni amiral gemisi modeli hangi özelliği ile selefi modellerden ayrılacak? Tabi ki yeni nesil S-Pen ile.

İşte yeni nesil S-Pen

Genel olarak bakıldığında, Note serisini, S serisinden ayıran en önemli özelliğin stylus pen yani kısaca S-Pen olduğunu söyleyebiliriz. Geçmişe dönüp baktığımızda, ilk çıkan Note modeliyle, son çıkan Note modeli arasında S-Pen tarafında önemli bir değişimin olmadığını görüyoruz.

Fakat bu sene tanıtılacak olan Note 9 ile işler tamamen değişecek. Çünkü yeni nesil S-Pen, ezber bozan bir yapıya sahip olacak.

Akıllı telefon almayı düşünenler! Acele edin!

Samsung’un yeni S-Pen’i bluetooth modülüyle donatılmış durumda. Bu da S-Pen’in Note 9 ekranından bağımsız olarak işlevsel bir pozisyon alacağını gösteriyor.

Burada bilinmeyen tek şey yeni S-Pen’in nasıl bir görünüme sahip olacağı. O da geçtiğimiz gün sızdırılan bir posterle ortaya çıkmış oldu.

Bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

yeni nesil s pen 1

Açıkçası yeni S-Pen’in görsellik anlamında selefi modellerden çok farklı olduğu söylenemez. İşlevsel bazda ne gibi farklılıklarının olduğunu da 9 Ağustos’ta öğreneceğiz.