Yeni nesil Nissan Qashqai çok farklı hatlara sahip olacak

NISSAN IMX VERSION

Japon otomotiv devi Nissan, çok sevilen Nisan Qashqai modelini 2020 yılında çok farklı hatlar ile döşeyerek piyasada müşterilerinin hizmetine sunacak.

 Nisan Qashqai tasarımı ile fark yaratacak

Otomotiv dünyasının önde gelen üreticilerinden biri olan Nissan; sadece Asya için değil Avrupa için de oldukça önemli bir konumda durarak müşterilerine oldukça iyi hizmet veriyor. Firma 2014 yılından itibaren birçok kullanıcının çok sevdiği Qashqai modeline çok daha farklı dokunuşlar kazandırarak müşterilerine sunmayı düşünüyor. Bu model Avrupa kıtası dahilinde en çok satan kompakt crossover aracı olurken; İngiltere dahilinde üretilen ve en çok satılan araç ünvanını da elinde bulundurarak firmanın yüzünü güldürüyor. Firma bilindiği üzere Sunderland fabrikasında şimdiye kadar 2.8 mily0n civarında bir üretim miktarı ile İngiltere ekonomisine destek ve müşterilerine hizmet veriyor.

Japon devi Nissan, Qashqai modelinin 3. neslini 2020 yılında piyasaya sürmeyi düşünürken, bu başarının da artarak devam etmesini istiyor. Yeni model hakkında birtakım bilgiler veren firma; yeni Qashqai modelinin Tokyo Otomobil Fuarında sergilenen IMx konsept aracı ile benzer hatları olacağını vurguladı. Firmanın kıdemli başkan yardımcısı Alfonso Albaisa;  IMx’in tasarım çalışmasından fazlası olmadığının altını çizerken, Juke modelinden büyük olan başka bir modelinin bu araçtan tasarım izleri taşıyacağının bilgilerini aktarıyor. Bu bilgilerden yola çıkarak yeni aracın oldukça modern hatlar çerçevesinde tasarlanacağı sonucuna varabiliriz.

Sonuç olarak birçok firma gibi Nissan da farklı üretim, tasarım ve satış stratejileri izleyerek pazarda yer alan birçok rakibinin önünde olmak için çalışmaya devam ediyor.

‘Türkiye’nin En İyi Youtuberı’ Barış Özcan Değişim Elçisi Seçildi Bizi Londra’da Temsil Etti