Yeni nesil Nissan Juke için ilk teaser görüntüsü geldi!

Nissan Juke

Japon otomotiv devi Nissan’ın subcompact crossover SUV segmentindeki genç oyuncusu nesil atlıyor. İşte ikinci nesil Nissan Juke için yayınlanan ilk teaser görüntüsü!

2010 yılında üretime giren ilk nesil Nissan Juke, 2015 yılında kapsamlı bir makyajlama operasyonu geçirdi. Subcompact crossover SUV segmentindeki işleri bir dört yıl daha böyle götüren Juke için artık nesil atlamak kaçınılmaz oldu. Neden mi? Çünkü Renault Captur, Dacia Duster, Peugeot 2008 ve Volkswagen T-Roc gibi rakipleri Avrupa’da aldı yürüdü. Kabul edelim Nissan Juke hiçbir zaman ağabeyi Qashqai gibi olamadı. Qashqai Avrupa’da kendi sınıfında pazarı domine ederken küçük kız kardeşi Juke segmentinde ilk 10’a bile giremedi. Belki de Avrupa’da hak ettiği değeri göremedi. Her neyse, biz önümüze bakalım; gelelim ikinci nesil Juke’a.

İkinci nesil Nissan Juke 2020’de yola çıkacak!

Yeni Juke, 2020 model yılı ile gelecek yıl satışa sunulacak. Tabii daha öncesi de var. Satışa çıkmadan önce 3 Eylül‘de yapılacak özel bir lansman’da ilk kez gözler önüne çıkacak.

Merakla beklenen bu lansmana iki aydan daha az bir süre kalmışken  Nissan heyecan kat sayısını biraz daha arttırdı ve geçtiğimiz günlerde modelin gizemli bir teaser görüntüsünü yayınladı.

Onun hakkında yorum yapmamız için bizlere çok fazla detay vermeyen bu teaser görüntüsünde ilk bakışta; krom kaplamanın yoğunlukta olduğu daha belirgin bir ön ızgara, ilk nesilde olduğu gibi oval ve hemen üstünde yeni nesil Citroen C3 Aircross‘takine benzerlikte kısık LED farları görüyoruz.

Aslında tüm gördüklerimiz bu bunlar. Tek bir teaser görüntüsü için elimizde daha fazlası yok. Hem zaten onun hakkındaki her şeyi en ince ayrıntılarıyla hep birlikte 7 hafta sonra öğreneceğiz.

Nissan Notre Dame Katedrali’nin restorasyonu için 100.000 Euro bağış yapacak!

Nissan Juke