Samsung tablet modelleri için güncelleme yayınladı

Galaxy Tab S8

Samsung güncelleme konusunda kendini bile aşmaya başladı. İşte Güney Koreli teknoloji devini rakiplerinin önüne geçiren o hamle.

Samsung tablet modelleri için güncelleme yayınladı. Birçok marka henüz telefonları için stabil Android 13 güncellemesini yayınlamamışken, Samsung Android 13 tabanlı One UI 5.0’dan sonra iteratif bir güncelleme daha sunmuş durumda. Marka, uyumlu cihazlarının birçoğuna zaten One UI 5.1 güncellemesini yayınladı. Güncellemeyi alan en yeni cihazlar ise Galaxy Tab S7 FE ve Galaxy Tab A8 10.5 oldu.

Samsung Android güncelleme hızını

5G destekli Samsung Galaxy Tab S7 FE‘nin uluslararası modeli olan SM-T736B numaralı versiyon, Avrupa’da One UI 5.1 güncellemesini almaya başladı. Tablet için T736BXXU2CWC5 firmware sürümüyle sunulan yazılım, Şubat 2023 Android güvenlik yamasıyla birlikte bir dizi yeni özellik getiriyor.

Öte yandan, Samsung Galaxy Tab A8 10.5, Güney Kore’de One UI 5.1 güncellemesini alıyor. Güncelleme, ülkedeki SM-X200 modeline sunuluyor ve yakında diğer bölgelere de ulaşması bekleniyor. Güncelleme, X200XXU2CWC1 firmware sürümüne sahip olup eski tarihli Ocak 2023 güvenlik yamasını içeriyor.

tablet samsung

Samsung tablet modelleri için güncelleme yayınladı

Galaxy Tab S7 FE veya Galaxy Tab A8 10.5’inizde One UI 5.1 güncellemesini kontrol etmek için, tabletin Ayarlar menüsüne gidip Yazılım güncelleme seçeneğini manuel olarak seçebilirsiniz. Güncellemeyi henüz almadıysanız, indirmeye uygun olup olmadığını görmek için bu yöntem işinize yarayacaktır.

samsung tablet
SAMSUNG CSC

En yeni One UI 5.1 güncellemesi, birçok heyecan verici özellik sunuyor. Bunlar arasında Expert RAW uygulaması, geliştirilmiş Fotoğraf Yeniden Oluşturma, Çoklu Kontrol ve Modlar ile Rutinler için bağımsız duvar kağıtları bulunuyor. Ayrıca, kullanıcılar şimdi yeni seçeneklerle kilit ekranlarını özelleştirebilirler. Ayrıca, Galeri uygulaması önemli ölçüde iyileştirmeler geçirdi ve gelişmiş arama yetenekleri sunuyor; böylece kullanıcılar, yüzlerine dokunarak bireyleri kolayca bulabilirler. Samsung tablet modelleri için güncelleme yayınladı.

İndiana Jones ve Kader Kadranı prömiyerini Cannes film Festivali’nde yapacak