Yeni Microsoft Telefonlardan İlk Görüntüler

Yeni Microsoft telefonlar

Nokia yerine kendi markasını taşıyacak olan ilk Lumiaları piyasaya sürmeye hazırlanan Microsoft’un yeni akıllı telefonlarından ilk görüntüler yayınlandı.

Geçtiğimiz aylarda tamamlanan dev anlaşmayla Nokia’nın telefon bölümünü bünyesine katan ve böylece donanım alanında önemli bir adım atan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, akıllı telefon pazarındaki çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Haklarını elinde tuttuğu Nokia markasını geride bırakmak ve onun yerine kendi markasını kullanmak için sıkı bir çalışma yürüten firma, Microsoft Lumia markasını taşıyan ilk akıllı telefonlarını piyasaya sürmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni_Microsoft_telefonlar (1)

Microsoft Lumia markasını taşıyan ilk akıllı telefon olan Lumia 535’i yarın piyasaya sürecek olan firma, bir yandan da yeni cihazlar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Üstelik internete sızdırılan yeni görüntülere bakılacak olursa Lumia markasını taşıyan bu telefonlardan üçü şimdiden piyasaya sürülmeye hazır görünüyor. İnternete sızdırılan bu yeni görüntüde yarın piyasaya sürülecek olan Lumia 535’in yanı sıra Lumia 725 ve daha büyük boyutlu Lumia 1330 da yer alıyor. Lumia 725 ve Lumia 1330’un yıl sonuna kadar piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Yeni_Microsoft_telefonlar (2)

Esnek Tabletler Yakında Kullanıcılarla Buluşabilir