Nvidia: Konsolların Devri Sona Eriyor!

Nvidia Konsollarin Devri Sona Eriyor

Oyuncuların oyunlardan keyif alabilmesi için sadece konsol sahibi olması şart değil. Nvidia cephesinden gelen bu açıklama piyasayı sarsacak.

Nvidia grafik işlemciler ve anakart chipsetleri üreten Santa Clara, Kaliforniya merkezli bir markadır. Dünyanın en iyi grafik kartlarını üreten sayılı firmalar arasında yer alıyor.

Nvidia Konsollarin Devri Sona Eriyor!

Dünyanın en kaliteli grafik kartlarını üreten sayılı firmalar arasında yer alan Nvidia geçtiğimiz günler içerisinde kazançlarını açıklarken, geleceğin yolculuğu hakkında bazı cümleler kurmadan konferansı bitirmedi. Oyun oynamak için çok daha farklı ve güzel yolların olduğunu belirten Nvidia’nın CEO’su Jen-Hsun, konsolların altın günlerinin artık bittiğini belirtti.

Nvidia Konsollarin Devri Sona Eriyor!

PC platformunun oyuncular için en geniş ve en yetenekli platform olduğunu belirten Jen-Hsun, oyuncularında en çok bu platformu tercih ettiğinin altını çizdi. SNES ve SEGA gibi efsanelerin haricinde PC platformunun, oyunculuğun en üst ligi olduğunu söyleyen CEO Jen Hsun, konsol platformunun birkaç yıl geride kaldığını belirterek PC platformunun popüler olduğunu açıkladı.

Siz hangi platformu tercih ederdiniz; konsollar, PC?

Ubisoft Oyunları Geri Döndü!