Android 5.0 Güncellemesine İlk LG G3 Kavuşabilir

androidlollipops

Merakla beklenen Android 5.0 Lollipop güncellemesini bu hafta LG G3 için yayınlayacağını açıklayan LG Electronics, kullanıcılarını şaşırtmayı başardı.

Google’ın geçtiğimiz ay düzenlediği basın toplantısıyla resmi olarak tanıttığı yeni işletim sistemi Android 5.0 Lollipop, kurulu olarak geldiği yeni Nexus cihazların geçtiğimiz hafta piyasaya sürülmesiyle kullanıcılarla buluşmuş olsa da, işletim sistemine yayınlanan güncellemeler sayesinde kavuşması bekleyen Android kullanıcıları henüz işletim sistemine kavuşabilmiş değiller.

LG G3

Android 5.0 Lollipop‘un resmi olarak tanıtılmasının ardından Samsung, Sony ve LG Electronics gibi Android işletim sistemini tercih eden telefon üreticileri, hangi telefonlarının işletim sistemine geçeceğini açıklamış olsa da henüz işletim sistemini kullanıcılarına sunan çıkmadı. Ancak LG Electronics cephesinden gelen yeni haberler, bu durumun çok yakında değişeceğini gösteriyor.

Android 5.0 Lollipop‘u kullanıcılarına ilk sunan firmanın Google veya Google’a yakınlığıyla tanınan Motorola ve HTC Corporation’ın olması bekleniyor olsa da, işletim sistemini kullanıcılarına ilk sunan firma Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics olacak. Şu ana kadar önemli güncellemeleri yayınlama konusunda genellikle geç kalan ve bu nedenle sık sık eleştirilen LG Electronics, bu yılın başında piyasaya sürdüğü amiral gemisi akıllı telefonu LG G3 için Android 5.0’ın bu hafta içerisinde yayınlanacağı resmi olarak duyurarak kullanıcılarını hem şaşırttı hem de sevindirdi.

Elon Musk Gözünü İnternet Uydularına Dikti