Yeni Mercedes-Benz C-Serisi yola çıkmaya hazır!

Mercedes-Benz C-Serisi

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in dört kapılı kompakt sedan modeli kapsamlı bir güncellemeden geçti. Yenilenen C-Serisi için ilk teslimatlar Temmuz ayında yapılacak.

Mercedes-Benz C-Serisi, hali hazırda kullanılan mevcut mimari platform üzerine inşa edildi. Ancak birçok ince tasarım değişikliğine uğradı. Bunlardan bazıları değişen tampon tasarımları ve yeniden revize edilen LED farlar ve fren lambaları. Bundan daha önemlisi yeni C-Serisi’nde en büyük değişiklikler bilgi-eğlence ve bağlantı sistemlerinde yapıldı.

Aracın gösterge paneli tasarımında mevcut modele sadık kalındı. Ancak bilgi-eğlence sistemi tamamen elden geçirildi. Mevcut modelde yer alan 7 inçlik dokunmatik ekran 10.25 inçlik daha büyük olanla değiştirildi. Bilgi-eğlence sisteminin tüm işlevleri direksiyon üzerinde yer alan dokunmatik tuşlar ile kontrol edilebiliyor.

Mercedes-Benz C-Serisi 3 farklı motor seçeneği ile geliyor!

Yenilnen C-Serisi biri dizel, ikisi benzinli olmak üzere başlangıçta üç farklı motor seçeneği ile gelecek. Ancak ilerleyen dönemlerde motor yelpazesine birçok farklı güç aktarma organının daha eklenmesi bekleniyor. Temmuz ayında gelecek üç farklı motor seçeneği aşağıdaki gibi.

– 2.0 litrelik OM654 dört silindirli turbo dizel (191 beygir güç- 400 nM tork üretimi)

– 1.5 litrelik benzinli motora ek 48 voltluk elektrik motorlu hibrid sistem (toplamda 181 beygir güç ve 280 nM tork üretimi)

– 3.0 litrelik V6 biturbo benzinli (385 beygir güç-520 nM tork üretimi)

Mercedes-Benz C-Serisi

Yenilenen Mercedes-Benz C-Serisi, revize edilmiş tasarımı, genişletilmiş motor yelpazesi ve geliştirilmiş bilgi-eğlence sistemi ile Temmuz ayında segmentindeki en büyük rakibi BMW 3-Serisi’nin karşısına çıkacak.

Mercedes-AMG GT S Roadster tam 515 beygir gücünde!