Yeni Lenovo oyun telefonunun ayrıntıları ortaya çıktı

len

Lenovo,“Halo” kod adına sahip yeni bir Legion markalı oyun telefonu üzerinde çalışıyor. Raporlar, en yeni Qualcomm Snapdragon 8 serisi yonga seti tarafından destekleneceğini, ancak mevcut Legion Y90 oyun akıllı telefonuna kıyasla daha tonlu bir tasarıma sahip olacağını ortaya koydu. 

Lenovo Legion Halo’nun model numarası L7109 olarak belirlenmiş durumda. Cihaz yakın zamanda Çin’deki 3C sertifika sitesinde tespit edildi. Şimdi cihaz, işlemcisini, RAM’ini ve işletim sistemi ile Geekbench’te göründü.

Lenovo, “Halo” kod adına sahip yeni bir Legion markalı oyun telefonu üzerinde çalışıyor. Raporlar, en yeni Qualcomm Snapdragon 8 serisi yonga seti tarafından destekleneceğini, ancak mevcut Legion Y90 oyun akıllı telefonuna kıyasla daha tonlu bir tasarıma sahip olacağını ortaya koydu. Legion Halo’nun model numarası L71091’dir. Bu cihaz yakın zamanda Çin’deki 3C sertifika sitesinde ( aracılığıyla ) tespit edildi. Şimdi cihaz, işlemcisini, RAM’ini ve işletim sistemini ortaya çıkarmak için Geekbench’te göründü.

Lenovo

Geekbench listesi, Lenovo Legion Halo’nun Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile donatılacağını ortaya koyuyor. Liste, SoC’nin adından doğrudan bahsetmiyor. Ancak listede bulunan CPU ve GPU ile ilgili ayrıntılar, SD8+G1 yongasına sahip olduğunu doğruluyor.

Liste, 2.02 GHz hızında çalışan dört CPU çekirdeği, 2.75 GHz hızında çalışan üç CPU çekirdeği ve 3.19 GHz hızında çalışan bir ana çekirdek içeren sekiz çekirdekli bir yonga içerdiğini ortaya koyuyor. CPU ayrıca Adreno 730 GPU’yu da içerir. Geekbench listesi, cihazın 8 GB RAM ve Android 12 işletim sistemine sahip olduğunu ortaya koyuyor . Tek çekirdekli testte sırasıyla 1299 ve çok çekirdekli testte 3953 puan aldı.

Önceki raporlar , Legion Halo’nun 144 Hz yenileme hızı desteğine sahip 6.67 inç P-OLED FHD+ ekrana sahip olacağını ortaya çıkarmıştı. 16 GB’a kadar LPPDR5 RAM ve 256 GB’a kadar UFS 3.1 depolama ile gelecek.

Cihaz, 16 megapiksel ön kamera ve 50 megapiksel (ana) + 13 megapiksel (ultra geniş) + 2 megapiksel (makro/derinlik) üçlü kamera ünitesi ile gelecek. Yakışıklı 68W hızlı şarj desteği ile 5.000 mAh pil barındıracak. Cihazın bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor.

Chrome OS 103 güncellemesi yayınlandı