Yeni Leica modeli fiyatıyla şaşırttı!

leitz phone

Akıllı telefon dünyasının yeni isimlerinden Leica, sektördeki ikinci modelini resmen tanıttı. İşte karşınızda Leitz Phone 2.

Yeni Leica modeli fiyatıyla şaşırttı! Akıllı telefon sektörü her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Her ne kadar musluğun başı teknoloji dünyasının en büyük isimleri tarafından çoktan tutulmuş olsa da, yine de orta ve alt segmentlerde yeni aktörlere bolca müşteri var. Bununla birlikte yeni markaların gözü eğer amiral gemisi sınıflarındaysa, o zaman büyük bir farklılık içermeleri gerekiyor. İşte Leica’da sektörün en önemli akıllı telefon kamerası üreticisi olmasına bağlıyor.

leitz phone 1

Bu yönüne güvenerek geçtiğimiz sene ilk akıllı telefon modeli Leitz Phone 1’i resmen satışa sunan şirket, geçtiğimiz gün de serinin ikinci modelini yani Leitz Phone 2’yi satışa sunduğunu duyurdu.

leitz phone 2

Yeni Leica modeli fiyatıyla şaşırttı!

Yeni akıllı telefona baktığımız zaman gücünü Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden aldığını görüyoruz. 12GB RAM ve 512GB dahili depolama alanına sahip olan bu telefonun arka yüzeyinde üçlü kamera kurgusu bulunuyor. Tabi diğer iki ilave kameranın 47,2MP’lik 1 inç sensöre sahip lensin etrafında toplandığını da belirtelim.

leitz phone

Telefonun ön yüzeyindeki selfie kamerası ise 12,6 MP’lik çözünürlük sunacak. Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alan telefonun kutudan ise Android 12 işletim sistemi ile çıktığını belirtelim. Yeni modelinin teknoloji dünyasındaki en büyük sensörlü kameraya sahip olmasına güvenen Leica, Leitz Phone 2’nin satış fiyatını ise 1.537 dolar olarak belirledi. Peki bu fiyata gidip neredeyse en üst versiyon olan 1TB’lık iPhone 14 Pro Max almak varken, bu telefon neden alınsın, işte onu da Leica’ya sormak lazım.

Twitter’ın yeni açtığı Afrika ofisinde sadece bir kişi kaldı