En hızlı 10 akıllı telefon (Eylül 2018)

en hızlı akıllı telefonlar

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon sektöründeki kıyasıya rekabet hız kesmeden devam ediyor. Peki yeni çıkan modeller ışığında, hali hazırda satışta olan en hızlı akıllı telefonlar hangileri? İşte yanıtı.

Teknolojinin hızla gelişmesi, akıllı telefon sektöründeki oyuncu sayısının artmasına da zemin hazırladı. Günümüzden bir 6 – 7 yıl öncesine kadar, akıllı telefon üreten firma sayısı bir eldeki parmak sayısıyla denkti. Fakat şimdilerde onlarca firmanın bu rekabetin içerisinde yer aldığını biliyoruz.

Genel olarak bakıldığında pek çok üretici, teknik özellikler bandında birbirlerine yakın donanımları tercih ediyorlar. Örneğin şu aralar amiral gemisi modeli olarak lanse edilen pek çok modeli Snapdragon 845 yonga setinden güç alıyor.

Buna rağmen modeller arasında ufak da olsa hız farkları ortaya çıkıyor. Bu farkları tespit etmenin en kolay yolu ise AnTuTu gibi performans odaklı testler.

En hızlı şarj olan telefonlar için tıklayın

Peki bu testlere göre en hızlı akıllı telefonlar hangileri? AnTuTu geçtiğimiz günlerde en hızlı akıllı telefonlar listesini güncelledi. Görünen o ki Ağustos ayında gelen güncellemeler bazı modellerin performansında ufak da olsa artışlara neden olmuş.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri AnTuTu puanlarına göre en hızlı akıllı telefonlar listesi ile başbaşa bırakalım.

En hızlı akıllı telefonlar (Eylül)

Xiaomi Black Shark

Xiaomi Blach Shark

Yonga Seti: Snapdragon 845
RAM: 8GB
Dahili Depolama: 128GB
Batarya: 4000 mAh
Ortalama Fiyatı: 450 euro
AnTuTu Puanı: 292887