iPhone 11 için yeni konsept videosu yayınlandı!

iPhone 11

iPhone 11 yeni bir konsept videosu daha yayınlandı. Bu konsept videosunda telefonun çentiğin yok denecek kadar küçük olduğuna şahitlik ediyoruz. İşte 3 kameralı iPhone 11 konsepti.

Apple, Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte merakla beklenen iPhone XI ve iPhone XI Max modelleri ile karşımıza çıkacak. Cupertino merkezli teknoloji devi, iPhone Xs ailesi ile yenilik sunmamıştı. Bu yüzden iPhone XI modellerinden beklentiler çok yüksek olacak.

Apple’ın iPhone XI modeli ile tasarımsal açıdan yeniliğe gidip rakipleri gibi artık çentiği küçültmesi bekleniyor. Ayrıca artık devir minimumda üçlü kamera kurulumu olduğu için Apple’ın iPhone XI’de 3’lü kamera kurulumuna yer vermesi bekleniyor.

ConceptsiPhone’dan iPhone 11 için yeni konsept!

Tüm bu beklentilerden yola çıkan ConceptsiPhone isimli tasarımcı bugün karşımıza iPhone XI konsepti ile çıktı. ConceptsiPhone, iPhone XI’da dikeylemesine konumlandırılmış üçlü kamera kurulumuna yer veriyor. Telefonun flaşı ise bu kameraların çevresine konumlandırılmış.

Apple AirPods 2 parçalarına ayrıldı!

Daha küçük çentik ile gelen bu konseptte, en dikkat çeken kutu içeriği oluyor. Tasarımcı, iPhone XI’in kutusundan USB-C kablosuzu ve hızlı şarj adaptörü ile çıkacağını umuyor. Aslında bu beklenti çok yanlış olmaz. Çünkü Apple, iPad Pro ile Lightning’ten vazgeçip USB-C’ye geçiş yapmıştı.