Yeni iCloud web büyük beğeni topladı

icloud

iCloud uzun süredir var ancak basit ve bazen hantal bir arayüz nedeniyle onu kullanmaktan imtina etmiş olabilirsiniz.

Yeni iCloud web büyük beğeni topladı. Şimdi ise ona bir kez daha bakmak için bir nedeniniz olabilir. Apple, önceliklerinizi yansıtan özelleştirilebilir bir döşeme düzeniyle bir bakışta çok daha fazla bilgi sunan bir beta iCloud web istemcisini tanıttı. Ana sayfadaki ve menü çubuğundaki başlatıcılar sayesinde uygulamalar arasında geçiş yapmak daha kolay ve başka bir menü seçeneği sayesinde hızlı bir şekilde görevlere (e-posta yazma veya takvim etkinlikleri ekleme gibi) başlayabilirsiniz.

Apple iCloud fotoğraflarınızı Google'a aktaran özellik geldi!

Yenileme ayrıca özel e-posta etki alanları ve E-postamı Gizle gibi iCloud+ özelliklerine erişimi de iyileştiriyor. Kayıp bilgi düşüncesiyle panikliyorsanız, bir “Veri Kurtarma” aracı, son 30 gün içinde silinen yer imlerini, takvimleri, kişileri ve iCloud Drive dosyalarını geri almanıza yardımcı olacaktır. iCloud Drive dışında, belirli anlardan zaman içinde geri yükleyebilirsiniz. Aile Paylaşımı, HomeKit Secure Video ve Private Relay gibi bazı özelliklerin hala Apple donanımı aracılığıyla kontrol edilmesi gerekiyor.

icloud com

Yeni iCloud web büyük beğeni topladı

Apple, yeni iCloud web arayüzünün beta testinden ne zaman çıkabileceğini söylemedi. Ancak teknoloji firması bunu, tek Apple ürünü iPhone olabilecek müşteriler için bir yükseltme olarak sunuyor – Windows PC’nizin tarayıcısı aracılığıyla içeriğe daha kolay erişebilir ve hizmetleri yönetebilirsiniz.

Ücretsiz iCloud

Bu yeniden tasarım muhtemelen Android kullanıcılarını geçiş yapmaya ikna etmeyecek ve bireysel web uygulamaları da pek değişmiş değil. Beta, sizi Apple ekosistemine bağlı kalmaya teşvik edebilir. Müzik ve TV+ gibi hizmetlere web erişimiyle birleştiğinde, Apple’ın kendi seçtikleri platformlarda özel uygulamalar çalıştıramayan (veya sadece istemeyen) kullanıcılara mahkeme vermeye istekli olduğunu da gösteriyor.

PlayStation Plus kasım oyunları belli oldu