Yeni Galaxy Beam Görüntülendi

Yeni Galaxy Beam Görüntülendi

Samsung’un dahili projeksiyon cihazlı telefonu Galaxy Beam  geçtiğimiz yıl piyasaya çıkmıştı. Yenilenen Galaxy Beam’in görüntüleri sızdırıldı.

Samsung’un geçtiğimiz yıl ülkemizde de satışa sunduğu dahili projeksiyon cihazlı Samsung Galaxy Beam yenilendi. Yenilenen Galaxy Beam’in görüntüleri Tenaa’da (Çin İletişim Sertifika Komisyonu) görüntülendi.

 Yeni Galaxy Beam1

Samsung Galaxy Beam’in üst bölümünde bir önceki modelde olduğu gibi pico projeksiyon cihazı yer alıyor. 4.66 inç boyutunda LCD ekranın bulunduğu telefon WVGA çözünürlüğünde. 1.2GHz’lik 4 çekirdekli işlemci ve 1GB RAM’in güç verdiği telefon, Adroid 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanıyor.

 Yeni Galaxy Beam2

Orta sınıfta yer alacak olan yeni Samsung Galaxy Beam, 5mega piksel çözünürlüğünde ve 1080p video kaydı yapabilen arka kamera, 3G ve microSD kart desteğine sahip. 134.5x70x11.7 mm boyutlarında ve 165.5 gram ağırlığındaki yeni Samsung Galaxy Beam’in arka bölümünde China Mobile logosu yer alıyor ancak bu logo telefonun uluslarası pazarda satışa sunulmayacağı anlamına gelmiyor.

Samsung Galaxy S3, Android 4.4 KitKat Güncellemesi Alacak!