Müjde: Bethesda’dan E3 2018’de Doom 2: Hell on Earth ve dahası geliyor!

lak

id Software, 2016 yılında satışa sunduğu yeni nesil Doom oyunuyla milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanmıştı. UAC Mars üssü ve Cehennem’de şeytanları avlarken “Bu işin bir de Dünya tarafı var” demiştik. İşte şimdi sıra Dünya’ya geliyor. Doom 2: Hell on Earth, muhtemelen Bethesda’nın E3 2018 etkinliğinde ilk kez tanıtılacak.

Bethesda’nın üst düzey yöneticilerinden Pete Hines, kısa süre önce bir röportaj verdi ve Bethesda’nın E3 2018’de gerçekleştireceği özel etkinliğe dair bazı minik detaylar paylaştı. Firma, daha önce de duyurduğu üzere 10 Haziran’da sahne alacak ve yeni oyunlarını tanıtacak. Onlardan bir tanesi de yeni Doom!

Pete Hines verdiği yeni röportajında şunları dile getirdi:

“Etkinlikte tanıtacağımız ürünler hakkında şu an bir şey söyleyemem, ama şunu söyleyebilirim ki E3’te üzerine konuşacağımız birçok yeni projemiz var. Yalnızca oyunlar olarak değil, birçok farklı alana yönelik olarak birçok kişinin hoşuna gideceğini düşündüğümüz şeyler var. E3 zamanı bizim için ‘Hell on Earth’ zamanı olacak.”

Hines’ın açıklamaları özetle böyle. Dikkat çekici ibare ise, ‘Hell on Earth’ ibaresi. Bilmeyenler için Hell on Earth, Doomserisinin ikinci oyunuydu ve 1994’te satışa sunulmuştu. 2016’da çıkan yeni Doom’un “seriye yeni bir başlangıç” anlamı taşıdığını göz önüne alırsak, yeni oyunun da orijinal Hell on Earth’den yola çıkarak Dünya’da geçebileceğini söyleyebiliriz.

Bakalım gerçekten de böyle mi olacak!

Unutmadan… Doom4’ün iptal edilen versiyonu da orijinal Hell on Earth’den yola çıkarak hazırlanan ve Dünya’da geçmesi planlanan sinematik bir oyundu.

Müjde: Bethesda'dan E3 2018'de Doom 2: Hell on Earth ve dahası geliyor!

Honor 7X ve Honor 9 Lite ön inceleme