Yeni bir Resident Evil 2 oyunu geliyor!

resident evil 2 the board game

Resident Evil 2 geri dönüyor. Şehirde büyük bir kaos. Kötülük her yerde. Peki kurtulabilecek misiniz? Bazen kaçmak en iyi yöntemdir.

Capcom’un ilk olarak 1998’te satışa sunduğu ve büyük beğeni toplayan hayatta kalma – korku aksiyon oyunu Resident Evil 2, yıllar sonra geri dönüyor, ama bu kez farklı bir formda karşımızda olacak.

Kült oyun, bu kez bir board game, yani masaüstü oyunu olarak hazırlanıyor. Capcom’un da destek verdiği proje, Kickstarter’da bağış topluyor ve hedefe ulaşılması için 150 bin pound isteniyor. Merak etmeyin, kampanyanın bitmesine daha 27 gün var ve şimdiden 268 bin pound toplandı bile. Eğer siz de bu projede bir katılımcı olarak yer almak isterseniz, en az 10 pound’luk bağış yapabilirsiniz. Eğer kutulu oyunu da istiyorsanız, en azından 65 pound ödemelisiniz.

resident evil 2 the board game 2

Masaüstü oyununda 2 boss model figürü, 4 tane oynanabilir karakter figürü (Leon S. Kennedy, Claire Redfiel, Ada Wong ve Robert Kendo), 1 tane Licker yaratık figürü, 2 tane zombi köpek figürü, 12 zombi figürü, kartlar, jokerler, mermiler, silahlar ve daha fazlası yer alıyor. Tabii daha fazla ödeme yaparak bazı bonus içeriklere de sahip olabiliyorsunuz. Görseller ve daha fazla detay için buraya bakabilirsiniz.

It 2’nin vizyon tarihi belli oldu!