Gran Turismo Sport için yeni video

gran turismo

İsmi PlayStation ile özdeşleşen Gran Turismo serisinin yeni oyunu Gran Turismo Sport için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte detaylar.

Oyun sektöründe, araba yarışı yapımlarının önemli bir yeri olduğunu söylesek, sanırım pek de yanılmış olmayız. Özellikle, Need for Speed, Gran Turismo ve Forza Motorsport gibi köklü serilerin, araba yarışı türlerine yön verdiğini söylemek doğru olacaktır. Bu 3 seriden NFS’nin PC, Forza Motorsport’un Xbox, Gran Turismo’nun ise PlayStation ile özdeşleştiğini varsayabiliriz. Zira bu platformlarda araba yarışı türünde bir oyun oynamak isteyenlerin ilk tercihi, bu 3 oyundan biri oluyor.

Şu aralar 3 köklü seri de yeni oyunları ile oyun severlerin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Need for Speed PC, PS4 ve Xbox One için yayınlanacak olan Payback ile gelirken, Gran Turismo Sport ile, Forza Motorsport ise 7. oyunu ile raflardaki yerini alaca.

Elbette bu 3 oyundan, PS4 sahiplerini en çok ilgilendiren yapım, Gran Turismo Sport diyebiliriz. PlayStation 4’e özel olarak satışa sunulacak olan yapım için, Tokyo Game Show 2017 sonrası yeni bir video daha yayınlandı. Yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Açıkçası Gran Turismo Sport’un fazlasıyla başarılı bir yapım olduğunu dile getirsek, sanırım pek de yanılmış olmayız. Özellikle sinematik kamera açısı sayesinde, oyunun izlenmesi de fazlasıyla zevkli bir hale getirilmiş. Bakalım Gran Turismo Sport, PS4’e en çok satan yarış oyunu olmayı başarabilecek mi?