Yeni Apple Watch trafik kazalarını fark edecek!

Apple Watch Pro

Apple’ın önümüzdeki yıl tanıtacağı yeni Apple Watch modelinde önemli bir özellik ön plana çıkacak. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Yeni Apple Watch trafik kazalarını fark edecek! Akıllı saat pazarındaki lider isimlerden biri olan Apple önümüzdeki yıl yeni Apple Watch modelini tanıtacak. Malum Cupertino merkezli şirket her yıl yeni bir Apple Watch modeli tanıtıyor. Fakat bu modeller arasında öyle çok keskin özellik farkları olduğunu söyleyemeyiz.

Fakat önümüzdeki yıl çıkacak olan yeni Apple Watch modelinde hayli önemli bir özelliğin ön plana çıkacağı iddia ediliyor.

Hali hazırda satışta olan güncel Apple Watch modellerinde kullanıcıların düştüklerini algılayan bir teknoloji mevcut. İşte Apple bu teknolojinin bir tık daha gelişmişini yeni Watch serisinde kullanacak.

Sim kartlı çocuk saatlerinde talep patlaması

Yeni Apple Watch trafik kazalarını fark edecek!

İddialara göre yeni Watch modelinde trafik kazalarını algılayan bir teknoloji kullanılacak. Bu teknoloji kullanıcının trafik kazası yaptığını tespit ederek sağlık merkezleri ile iletişime geçecek. Bahse konu bu özelliğin pek çok hayat kurtaracağını söyleyebiliriz.

Elbette bu şimdilik bir iddia. Fakat iddianın kaynağı The Wall Street Journal olduğu için doğruluk payının hayli yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni nesil Apple Watch serisinin tanıtılmasına neredeyse 1 yıllık bir süre var. Muhtemelen önümüzdeki süreçte bu saatle ilgili daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Galaxy S22 serisi için bileşenlerin seri üretimine başlandı