Rezervasyonlarınız Artık Cepte

Papyon.com iOS 1

Online restoran rezervasyonu yapan ve dışarıda yeme-içmeye dair ne varsa bünyesinde barındıran Papyon.com’un iOS uygulaması App Store’da yerini aldı.  

Online restoran rezervasyonu denince ilk akla gelen isim Papyon.com’un iOS uygulaması yayına girdi ve App Store’da yerini aldı. Uygulama, dışarıda yemek için nereye gideceğinize karar vermenize yardımcı oluyor, kolaylıkla mobil rezervasyonunuzu yapıyor, değişiklik ve iptal seçenekleriyle de kolaylık sağlıyor. 1.000’den fazla restoranın yer aldığı uygulama, kullanıcı dostu arayüzüyle de dikkat çekiyor.

Papyon_Arama_5

“Etrafımdaki restoranları göster” özelliği vakit kazandırıyor

Dışarıda yeme-içmeye dair her şeyi bünyesinde barındıran Papyon.com’un iOS uygulamasında, restoranların bilgilerine, kullanıcı yorumlarına ulaşabiliyor, deneyimlediğiniz mekana dair kendi yorumlarınızı ekleyebiliyorsunuz. Uygulamada ayrıca semt, mutfak, fiyat aralığı, puan, ambiyans ve daha bir çok seçenekle arama yapabiliyorsunuz. Lokasyon bazlı “Etrafımdaki restoranları göster” özelliği de vakit kazandırarak yakınınızdaki restoranları harita üzerinde sunuyor.

Papyon-Restoran-4

Rezervasyon için özel isteklerinizi restorana iletebiliyorsunuz

Mekana karar verdikten sonra geriye rezervasyon yaptırmak kalıyor. Uygulama ile evde, işte ya da sokaktayken kolayca rezervasyon yaptırabiliyor, rezervasyonunuzu değiştirebiliyor ya da iptal edebiliyorsunuz. Uygulamada rezervasyon yaparken tarih, saat ve kişi sayısı belirleyebiliyor, mekan içinde cam kenarı, iç mekan gibi özel bölümleri seçebiliyor, dilediğiniz başka notları yazarak restoranı isteklerinizden haberdar edebiliyorsunuz.

Samsung Galaxy S5 Active Avrupa’ya Geliyor