Yaz Gelirken Aliexpress’ten Alınabilecek 5 Ürün

Tatil sezonu beraberinde yeni harcamaları da getiriyor. Dolar kurunun arttığı şu günlerde uygun fiyata alınabilecek 5 ürünü sizler için derledik. Aliexpress’ten derlediğimiz ürünlerin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Dünyanın en büyük alışveriş portallarından olan Aliexpress, Çin’den uygun fiyata ücretsiz kargo ile pek çok farklı ürünü satın almanızı sağlıyor. Neredeyse tüm ürünler için kargı ücretsiz hizmet veren internet sitesinde, Çin’de satılan neredeyse tüm ürünleri bulabilmeniz mümkün.

1- Araç Kamerası

DSC00562

Rusya başta olmak üzere pek çok ülkede zorunlu olan araç yol kameraları ülkemizde de git gide yaygınlaşmaya başlıyor. Pek çok farklı alternatifin bulunduğu araç kameralarında kaliteli ürünler bulmak oldukça zor. Ülkemizde pek bilinmese de dünyanın en büyük 5. akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi’nin araç kamerası da bu alandaki başarılı cihazlar arasında. Xiaomi Yi Dash Cam adını taşıyan kamera 1080P 60fps kayıt özelliğine sahip. Dahili olarak WİFİ yongası bulunan cihaz telefona canlı görüntü ve hız bilgisi aktarabiliyor.

 

Titanfall yeniden mobil platformlara geliyor